Єфросиніна зізналася, як війна зруйнувала бізнес її чоловіка: Втрачено все в 48 років

фото з відкритих джерел

Маша Єфросиніна розповіла, що дало сили Тимуру триматися далі

Телеведуча Маша Єфросиніна в інтерв’ю відомому блогеру Наташі Влащенко розповіла, що її чоловік – бізнесмен Тимур Хромаєв втратив під час війни майже весь свій бізнес.

«У червні він поставив мене перед фактом, що подався до добровольчого загону, який був прикріплений до ЗСУ. І все літо вони провели під Херсоном, Кривим Рогом. Це був досить важкий період, мені навіть важко про це говорити», – поділилась телеведуча.

Однак, за словами Марії, захист України для Тимура стало тим, що дало йому сили жити далі після втрати бізнесу. Всі його здобутки постраждали, бо перебувають в окупованих територіях.

«Його бізнес дуже постраждав. Майже все, що було вибудовано після того, як він пішов з чиновницької діяльності, воно знаходилося в містах, яка була окупована. Ми нічого не знаємо, що з його бізнесом там, тому що це знаходиться в містах, які сьогодні вщент зруйновані. Єдине, що дало йому сили не з'їхати з глузду і якось жити з тим, що втрачено все в його 48 років, – це піти захищати Україну», – зізналась ведуча.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча Маша Єфросиніна жорстко відреагувала на заяву російського пропагандиста Володимира Соловйова, котрий публічно наплів несінітниць про неї та її чоловіка.

На своїй сторінці у соцмережі Марія розмістила скріншоти з телеграм-каналу Соловйова, який заявив, що чоловік Єфросініної, бізнесмен Тимур Хромаєв, нібито виїхав з України за кордон у лютому після того, як «заробив мільйони на наркотиках та зброї». Пости Євросиніною російський пропагандист назвав «фашистськими», а її саму – «донькою  магаданських службовців».

Читайте також: Зірка «Кварталу 95» Руслан Ханумак таки повернувся в Україну зі США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: