Гурт «Антитіла» виступив на польському проекті «Голос країни»

Відео виступу артисти виклали на своїй сторінці в Інстаграм
фото з відкритих джерел

На шоу зірки заспівали відомий трек 2Step

Гурт «Антитіла» став гостем польського проекту «Голос країни». Артистів запросили, щоб вкотре продемонструвати єдність польського та українського народів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антитіла / Antytila (@antytila_official)

На шоу зірки заспівали трек 2Step, який раніше випустили у співпраці з відомим британським співаком Едом Шираном. Відео виступу артисти виклали на своїй сторінці в Інстаграм. «Пісня, яка стала символом віри і надії в перемогу для українців звучить наживо, як символ підтримки, поваги, подяки і єдності», – підписали ролик «Антитіла».

Раніше «Главком» писав, що лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя опублікував «дофейсбучний» нецензурний «літопис», викликавши сміх у мережі. Артист опублікував жартівливий напис, адресований російським окупантам. Він з'явився на сторінці в Інстаграм.

«Древні літописи дофейсбучних та доінстаграмних часів», – жартома підписав допис артист.

Автор посту акцентував увагу на тому, що російські загарбники набридли українцям і скоро на них чекає розгром. Щоб не використовувати нецензурну лексику, автор ілюстрації прибрав кілька літер. «Єна бть рня. Шо по рні? Рні пда», – йдеться в написі. Варто зауважити, що розшифрувати послання змогли всі підписники зірки, які залишили свої коментарі. За їхніми словами, літописи брехати не можуть.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: