Тарас Тополя показав нецензурний «літопис», розсмішивши мережу

Розшифрувати послання змогли всі підписники артиста
фото з відкритих джерел

Тарас Тополя вже не вперше кепкує з ворогів

Лідер гурту «Антитіла» та парамедик Тарас Тополя опублікував «дофейсбучний» нецензурний «літопис», викликавши сміх у мережі. Артист опублікував жартівливий напис, адресований російським окупантам.

Він з'явився на сторінці в Instagram. Гумористичне послання сподобалося підписникам фронтмена рок-колективу.

Тарас Тополя показав нецензурний «літопис», розсмішивши мережу фото 1

«Древні літописи дофейсбучних та доінстаграмних часів», – жартома підписав допис артист.

Автор посту акцентував увагу на тому, що російські загарбники набридли українцям і скоро на них чекає розгром. Щоб не використовувати нецензурну лексику, автор ілюстрації прибрав кілька літер.

«Єна бть рня. Шо по рні? Рні пда», – йдеться в написі.

Варто зауважити, що розшифрувати послання змогли всі підписники зірки, які залишили свої коментарі. За їхніми словами, літописи брехати не можуть.

«Древні літописи брехати не можуть», «А люди, схоже, вже тоді щось знали», «Круто! Слава Україні», «Хто зрозумів, лайк», «Все зрозуміло, дуже актуально», «Скорочено, бо і так все зрозуміло», «Це українські руни», – прокоментували користувачі.

Нагадаємо, що Тарас Тополя вже не вперше кепкує з ворогів. Раніше він висміяв російських мобілізованих загарбників, які поскаржилися на жилети для страйкболу замість бронежилетів. Артиста дуже розсмішив товариш засмученого росіянина, який заявив, нібито «хто знає, може в Україні стріляють страйкбольними кулями».

Додамо, що українська актриса Ада Роговцева під час повітряної тривоги змушена працювати у бомбосховищі, як і багато українців. Нещодавно жінка в укритті записувала передачу для радіо про українського філософа та поета Григорія Сковороду.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: