Ольга Сумська зустрілася з Іриною Білик в Іспанії

Під час одного з виступів артисти зустріли Ірину Білик та разом сфотографувалися
Фото: Інстаграм Сумської

Арторка разом з колегами дають благодійні концерти за кордоном

Актриса Ольга Сумська, котра виступає з благодійними концертами в Іспанії, несподівано там зустрілася з співачкою Іриною Білик.

Актриса Ольга Сумська зі співачкою Наталією Валевською та танцюристом Амадором Лопесом дають благодійні концерти за кордоном. Валевська розповіла про мету виступів. «На концерті ми всі разом плануємо зібрати гроші для закупівлі трьох твердопаливних котлів для наших маленьких янголят – діточок, які вимушено переїхали і потребують цих котлів, щоб не змерзнути», – написала артистка. Під час одного з виступів артисти зустріли Ірину Білик та разом сфотографувалися.

Раніше «Главком» писав, що Сумська розповіла, чим займається, коли в її будинку в Києві вимикають світло. «У нас є такий газовий балончик. Чоловік їх придбав ще давненько, і вони зараз знадобилися. Якщо треба щось приготувати терміново, то ми готуємо щось швидке. Звісно, борщ можна теж зварити. Он у нас є героїчні українці, які варять борщ на свічках у духовці – це просто супер, так що беремо з них приклад. Я і млинці зробила на газовому балончику і супчик з фрикадельками»,  – поділилася Ольга.

Акторка розповіла, що займається також хатніми справами – прибирає у квартирі та навіть висаджує квіти. Окрім того, в акторки з'явилося більше вільного часу, аби зайнятися доглядом за собою.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: