Вілкул виклав дружні фото з колишнім політичним опонентом Ярошем

Ще кілька років тому ці чоловіки були непримиренними політичними опонентами
фото з відкритих джерел

Війна зробила Вілкула і Яроша побратимами

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул на своїй сторінці в Фейсбук розмістив кілька світлин, на яких він зображений разом з Дмитром Ярошем. Ще кілька років тому ці чоловіки були непримиренними політичними опонентами. Вілкул входив до партії ОПЗЖ, а Ярош очолював «Правий сектор». Але війна зробила їх побратимами.

«Вирішив робити коротенькі пости про незвичайних людей, з якими звела доля на дорогах війни, – пише Вілкул. – Це будуть різні люди – і військові, і цивільні, але ті, хто, на мою думку, є втіленням українського духу, ті, для кого Україна понад усе.

Дмитро Ярош. Викладаю три фото з різних часів війни. Перше з них (де Дмитро в шарфику) зроблено у перший місяць вторгнення коли у місті фактично не було військових, а колони орків під містом здавалися нескінченими. Але ми вистояли завдяки всім криворіжцям і тим, хто прийшов нам на допомогу. В тому числі – невеликому підрозділу бійців УДА з Вознесенська та Кривого Рогу. Це дивовижні хлопці, дуже сміливі, які творили дива.

Зараз – це вже потужна сила, повнокомплектний 7-й окремий батальйон АРЕЙ УДА у складі 129 бригади на чолі з Саней Македонцем (про цих хлопців напишу якось окремо). Дякую, пане Провіднику, за допомогу у створенні та підтримці нашого підрозділу – одного з найбільш боєздатних підрозділів на нашому напрямку, а також за незламність та непохитність! Разом до Перемоги!» – наголосив у своєму дописі Олександр Вілкул.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: