Харчишин вперше прокоментував роман з відомою журналісткою Яніною Соколовою

Харчишина і Соколову поєднує багато спільних проектів
фото з відкритих джерел

Раніше музикант оголосив на своїй сторінці в соцмережі, що вони з дружиною Юлею розлучилися

Лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин в інтерв’ю для ютуб-каналу «Люкс ФМ» прокоментував чутки про роман з відомою журналісткою Яніною Соколовою. Як відомо, музикант нещодавно оголосив про розлучення після 13 років шлюбу.

Валерій прямо не відповів на запитання Слави Дьоміна про особисте життя, лише зазначив, що поки не збирається створювати нову сім’ю: «Одружуватися знову поки що не збираюся, бо офіційно не розлучений». Про стосунки з Яніною Соколовою Харчишин каже так: «Ми дійсно друзі. У нас були різні моменти в житті, коли ми трошки лаялися. Але ми друзі. Говорити про стосунки я поки не збираюся. Я не можу залучати другий бік без її згоди. Я не можу говорити про жінку без її згоди. Це нечесно».

Нагадаємо, раніше Харчишин оголосив на своїй сторінці в соцмережі, що вони з дружиною Юлею розлучилися.

«На жаль, життя не завжди таке, яким ми його представляємо, незважаючи на соціальні стандарти та зобов'язання. Іноді вона змінюється незалежно від нас. Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям. Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку та мав чи маю (тепер не впевнений у цьому) інші стосунки. Але я робив і робитиму все можливе надалі, щоб прискорити нашу перемогу та відбудувати той будинок, щоб мої діти мали свою Україну і їм було куди повернутися. Щоб вони не втратили цього почуття «вдома». І ніяка погань не завадить мені це зробити. Дякую за розуміння», – написав музикант.

Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: