Бєдняков вже купує квитки на Херсон. Зірки в мережі реагують на «отвод войск»

Бєдняков вже зібрався в Херсон
фото з відкритих джерел

Українські артисти коментують новину про те, як Росія здає Херсон

Сьогодні стало відомо, що згідно з розпорядженням Міншойгу окупанти мають покинути правий берег Херсонщини. Українські артисти коментують новину на своїх сторінках у соцмережі.

Телеведучий Анатолій Анатоліч в Інстаграм жартує: «Окупанти тікають з Херсону. На «новоязі» це означає «отвод войск». Його колега – телеведучий Андрій Бєдняков, в сторіз своєї сторінки в Інстаграм показає, як вже пробує придбати квитки на сайті «Укрзалізниці» з Києва до Херсона. Режисер Алан Бадоєв розмістив у себе в соцмережі фрагмент виступу свого друга та артиста, якого продюсує, Макса Барських. «Херсон, всі думки про тебе», – підписав пост Алан. Як відомо, Макс Барських народився на виріс в Херсоні.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олексій Арестович (@alexey.arestovich)

Радник ОП та відомий блогер Олексій Арестович пише: «Давайте правильно: російська армія не йде з Херсона. Вона вибита з Херсона Силами Оборони України. Вибита з важкими боями, з втратами, методичним прогризанням оборони противника, роботою з переправ, важким і кривавим військовим працею. Шановні херсонці. Ось ми й повертаємось. Ось ви й повертаєтеся. Ласкаво просимо додому. Бої на правому березі ще триватимуть деякий час. А потім ще буде непростий період стабілізаційних заходів».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: