Дружина українського ексміністра засвітилася в США на знаменитому балу Met Gala

Фото: соцмережі

Дизайнерка Світлана Бевза прийшла на знамениту вечірку у вбранні свого бренду

Дружина ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна, дизайнерка Світлана Бевза відвідала Met Gala-2023, який цього року присвячений легендарному дизайнеру Карлу Лагерфельду.

Лагерфельд, який помер у 2019 році у віці 85 років, був відомий любов'ю до чорно-білого вбрання, перлів та високих комірців. При виборі образу та одягу гості брали це до уваги. Бевза позувала у сукні та аксесуарах власного бренду Bevza.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от BEVZA (@bevza)

«Світлана одягла культову сукню Seashell, що символізує абсолютну красу жінки, а також шовкову накидку з «пір'ям» на замовлення, виготовлену з кількох тисяч шовкового пір'я ручного вирізування, що символізує надію на мир і свободу. Сумка у формі яйця, а також маленька підвіска із яйцем символізують життя та новий початок», – йдеться в повідомленні на сторінці бренду в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от BEVZA (@bevza)

Сукню виготовили у київському ательє у квітні 2023 року. В знак поваги до Карла Лагерферльда образ виконаний у чорно-білих кольорах. Серед гостей Met Gala також була помічена модель Паша Гаруля, яка вибрала сукню Bevza із цієї ж серії.

Читайте також: Гучний провал. Дві знаменитості пришли на Met Gala в однакових сукнях

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: