Артисти «Культурного десанту» зобразили Залужного у новому кліпі (відео)

У кліпі фігурує Валерій Залужний, що проїжджає по Білгороду на військовій техніці
фото: скріншот

Музиканти відреагували новою роботою на події в Білгороді

Українські виконавці «Культурного десанту» Коля Серга, Саша Чемеров та Міша Крупін презентували пісню під назвою «Білгород», де іронічно поглянули на росіян. Композиція створена у жанрі шансону, автори закликають білгородців не боятися, адже скоро прийде свобода.

«Кожна пісня «Культурного Десанту» має свою мету, і наша ціль зараз – закріпити стан сильної позиції, стан розуміння, що ми можемо більше, ніж думаємо, стан переможців, де умови диктує не ворог нам, а ми ворогу, відштовхуючись від своїх цінностей», – висловився Серга на своїй сторінці в Instagram.

Артисти «Культурного десанту» зобразили Залужного у новому кліпі (відео) фото 1

Співак додав: «Ми боротимемося доти, доки не повернемо все своє і всіх своїх назад. Ми присвячуємо пісню українцям і хочемо зафіксувати, що сили добра дійдуть до балансу і до відновлення справедливості».

Виконавці презентували саркастичний кліп на цю пісню, в якому зображений головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, що проїжджає по Білгороду на військовій техніці.

«Нас там нема, але там є наші та ми їх обовʼязково захистимо. Хай живе вільна українська Слобожанщина», – пояснив Чемеров.

Опис до ролика уже з'явився на YouTube-каналі «Культурного десанту»: «Відновлюємо справедливість і зайвий раз нагадуємо всім українцям, хто вирішуватиме де закінчується українська земля. Білогородці, щось трапилось? Тримайтесь, скоро будете вільними!»

Додамо, що музикант Коля Серга разом з «Культурним десантом», який діє в Україні, в черговий раз відвідав деокуповані міста.  Вуличні художники, що входять до об'єднання, прикрасили фасади понівечених будинків патріотичними графіті, розпочавши рух #стіникультури. Музикант поділився на своїй сторінці в соцмережі знімками муралів.

Читайте також: Серга розповів, де зараз його батько, який не вірив в Україну і не пускав сина до ВСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: