Пробирає аж до кісток. Коля Серга показав мурали, якими прикрили сліди російської агресії

Коля Серга: Звідси усього 14 кілометрів до Росії
фото з відкритих джерел

«Культурний десант» у ці дні знову на Харківщині

Музикант Коля Серга разом з «Культурним десантом», який діє в Україні, в черговий раз відвідав деокуповані міста.  Вуличні художники, що входять до об'єднання, прикрасили фасади понівечених будинків патріотичними графіті, розпочавши рух #стіникультури. Музикант поділився на своїй сторінці в соцмережі знімками муралів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Культурний Десант (@culturalforces)

«Культурний десант» у ці дні знову на Харківщині. Коли приїхали до Вовчанська і побачили все – ясно знали, що малюватимемо саме на руїнах мосту. У Вовчанську раніше був хороший міст. Через річку Вовчу. Колись він знову буде цілий. А поки – напівзруйнований. Такий спадок лишився після окупації. Звідси ж усього 14 кілометрів до Росії. І досі сюди «прилітає» чи не щодня, тож не до ремонту поки. Ідеальне місце для муралів у рамках нашого проекту #стіникультури... Пробирає аж до кісток. І це помічає кожен, хто повільно тягнеться через прострілений міст на річці Вовчій», – розповів Микола.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KOLYA SIERGA (@thekolya)

На стінах будівель у звільнених від загарбників містах з'явилися патріотичні котики в образах будівельників, ангелів-охоронців, військових та садівників. «Колись на цьому постаменті стояв ленін. Як печатка на консерві минулого. Зараз його нема. Печатка сорвана. Затхлий запах минулого вивітрюється і заходить свіжий вітер теперішнього, який пахне нотками приємними майбутнього», – розповів про один з муралів Серга.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: