Комік Великий зняв пародію на воєнкора Татарського, який «відірвався» на «бомбезній» вечірці

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

В «підземній канцелярії» кримінальник Владлен сходив на екскурсію за воєнним кораблем

Гуморист Юрій Великий записав чергову пародію на реалії сьогодення – цього разу про воєнкора Владлена Татарського, який нещодавно загинув в Санкт-Петербурзі.

«Другого квітня у Санкт-Петербурзі досить «голосно» пройшов «творчий вечір» колишнього кримінальника, а тепер уже і колишнього воєнкора Владлена Татарського. Чим усе закінчилося – всім відомо. Так і не встиг він усіх перемогти і всіх кого треба пограбувати», – написав Великий, презентуючи відео.

За сценарієм, після смерті воєнкор потрапляє, як йому пояснюють, в канцелярію. «Небесну?» – з надією перепитує Татарський. «Розмріявся! Підземну!» – вводить його у курс справи адміністратор, яка представляється Упирьовою Ельвірою. Татарський просить повернути його назад, бо, мовляв, обіцяв всіх перемогти. Упирьова з нього сміється: «Захарченко з Моторолою теж обіцяли! І що тепер? «Обіцяльники» свої завалили і сидять он мовчки».

Татарський пояснює, як потрапив до Ельвіри: «Проводив творчий вечір, вручили статуетку, втратив свідомість, прийшов в себе – тут». «Читала в новинах про вашу бомбезну вечірку! Непогано ти там відірвався. Аж сюди було чутно!», – розсміялася Упирова. Про свою професію Татарський розповідає так: «До 2014 року офіційно працював кримінальником. А потім, коли втік з в’язниці, отримав народного героя ДНР/ЛНР. А вже після цього став працювати воєнкором. Годував народ пропагандою».

Ельвіра пропонує роботу новопробулому: «Дуже почесна – валізи носитимеш за однією людиною. Тільки треба трішки почекати. А поки – вільний графік. Ось тобі квиток, підеш на концерт всіма шановного Йосипа Давидовича. А зараз можеш сходити на екскурсію за руським военним кораблем. Це туди! – махає убік рукою. – У морячків там спитаєш. Шойгуй звідси!».

Раніше «Главком» писав, що російські стендапери висміяли в пародії вбивство воєнкора Татарського.

Читайте також: Ані Лорак оскандалилася з інтерв’ю російській пропагандистці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: