Злата Огнєвіч приміряла весільну сукню і спровокувала чутки про заручини (відео)

«Саме ті почуття», – підписала відео Злата Огнєвіч
фото instagram.com/zlata.ognevich

Шанувальники Злати Огнєвіч гадають, шо буде далі: новий кліп чи весілля співачки

Українська співачка Злата Огнєвіч виклала на власній сторінці в Instagram відео, на якому вона приміряє весільне вбрання. Поява зірки у весільній сукні спровокувала чутки про заручини співачки.

На відео, яке опублікувала Злата Огнєвіч, можна побачити, як співачка розглядає весільні сукні у салоні, а потім починає приміряти. У кінці відео вона демонструє спочатку коротку, а потім довгу сукню білого кольору і починає танцювати перед дзеркалом. 

Ймовірно, Злата Огнєвіч з'явиться у цій сукні у новому кліпі, який нещодавно анонсувала, проте шанувальники висувають свої версії. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

«Саме ті почуття», – підписала відео Злата Огнєвіч. 

Шанувальники Злати Огнєвіч у коментарях засипали співачку компліментами.  Один з підписників навіть запропонував співачці вийти за нього заміж, бо «така наречена – мрія кожного чоловіка», інші радили Златі, яку сукню варто залишити і питали, коли весілля. 

Шанувальники Злати Огнєвіч у коментарях засипають співачку компліментами
Шанувальники Злати Огнєвіч у коментарях засипають співачку компліментами
скріншот коментарів
Злата Огнєвіч приміряла весільну сукню і спровокувала чутки про заручини (відео) фото 1
Злата Огнєвіч приміряла весільну сукню і спровокувала чутки про заручини (відео) фото 2
Шанувальники Злати Огнєвіч у коментарях реагують на появу співачки у весільній сукні
Шанувальники Злати Огнєвіч у коментарях реагують на появу співачки у весільній сукні
скріншот коментарів

Нагадаємо, перед початком повномасштабної війни, відома співачка Злата Огнєвіч активно ділилась із підписниками в Instagram своїми успіхами у керуванні автомобілем. Зірка навіть планувала складати іспит на водійські права, однак зараз в неї інші пріоритети. Співачка розповіла в Instagram, чому не водить авто.

Злата Огнєвіч опублікувала відео, в якому розповіла, що значну частину свого часу проводить в таксі. Зірка отримала в дірект багато запитань від підписників, чому ж вона сама не водить авто.

Раніше Злата Огнєвіч знову висловила своє занепокоєння стосовно нав'язливого прихильника, який її переслідує. Згідно з розповіддю артистки у її Instagram Stories, під час відпочинку у кафе вона знову помітила свого нав'язливого фаната, на якого вже писала заяву до поліції. Чоловік, на ім'я Роман відстежував співачку за відмітками закладу в її соцмережах. Після того, як співачка помітила сталкера, вона змогла сфотографувати та показати його обличчя.

Читайте також: «Мій третій маленький принц»: Джамала показала перше фото новонародженого сина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: