Продюсер, який відкрив дорогу на ТБ пропагандисту Корчевнікову, поставив йому діагноз

Влітку минулого року пропагандист Корчевніков приїзжав на окуповані рашистами українські території  
фото з відкритих джерел

За словами Олександра Роднянського, те, що роблять російські пропагандисти – це  «абсолютна клініка»

Український продюсер Олександр Роднянский, який довгий час жив та працював в Росії, але з початком агресії РФ виїхав звідти, в інтерв’ю «Главкому» розповів, що думає про російського пропагандиста Бориса Корчевнікова, якому колись дав путівку в творче життя.

Останні 20 років своєї кар’єри Роднянський працював у Москві: стояв у витоків російського телеканалу СТС, був продюсером телесеріалів «Моя прекрасна няня» і «Кадєтство» (в одній з головних ролей там знімався Корчевніков), «Біла гвардія», повнометражного фільму «9 рота» (останні три заборонені Державним агентством України з питань кіно).

«Борис Корчевніков (кадет Сініцин з серіалу «Кадєтство», зараз – кремлівський пропагандист, керівник телеканалу «Спас» Російської православної церкви) – хвора людина. Я бачив кілька уривків з випусків новин, це вже ненормально. А з іншого боку, чому ми маємо на це дивитися і навіщо взагалі на це звертати увагу? Це ж уже давно якийсь такий відстійник. Треба про нього забути. Я не можу знайти відповідь на питання, а що ж сталося з Корчевніковим чи іншими. Є певні соціально-політичні умови. Люди стають заручниками ситуації і потрапляють під вплив пропаганди», – каже Роднянський.  

«Увесь час дивуюсь, як таке могло статися. Колись я думав, що більшість людей у Росії, з якими був знайомий, цілком нормальні. Потім дивишся, як хтось із цих людей зігує і вже так не думаєш… Зрештою, це і їхній особистий вибір також. За нього доведеться відповідати. Те, що вони роблять – це абсолютна клініка. А Маргариті Сімоньян навіть у цій клініці комфортно. Вона ж бо й сама вже вірить у все, що каже», – додає Олександр Роднянський.

Читайте також: Кондратюк красномовно описав найближче майбутнє Ані Лорак: росіяни витруть об неї ноги

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: