Запаслася шампанським. Джоан Роулінг прокоментувала спроби бойкотувати серіал про Гаррі Поттера

фото з відкритих джерел

Про плани НВО випустити серіал за мотивами книг Роулінг про Гаррі Поттера стало відомо в середині квітня

Мама Гаррі Поттера Джоан Роулінг у Twitter пожартувала про спроби деяких користувачів оголосити бойкот майбутньому серіалу HBO про Гаррі Поттера, в якому вона бере участь як виконавчий продюсер.

«Жахливі новини, якими я вважаю за належну поділитися. Активісти у згадках намагаються організувати ще один бойкот моєї роботи, цього разу телесеріалу «Гаррі Поттер». Але попереджений – значить попереджений, тому я вжила запобіжних заходів і зробила великі запаси шампанського», – написала Роулінг.

Про плани Warner Bros. і НВО, що належить їй, випустити серіал за мотивами книг Роулінг про Гаррі Поттера стало відомо в середині квітня. Підвищена увага до участі письменниці у проекті викликана тим, що її раніше неодноразово звинувачували у трансфобії.

Все почалося у 2018 році, коли письменниця лайкнула твіт, у якому транс-жінок назвали «чоловіками у сукнях». Про це написали провідні світові ЗМІ, а ім'я Роулінг моментально опинилося у трендах твіттера. Розгорівся скандал. Представники письменниці пояснили те, що сталося тим, що вона лайкнула цей допис випадково, невдало схопившись за телефон. Саме після цього інциденту за активністю Роулінг з цієї проблематики почали уважно стежити, а звинувачення у трансфобії вже не припинялися.

Зо стосується серіалу, то вже відомо, що багатосерійна версія культової кіносерії від студії Warer Bros. набере зовсім новий акторський склад. Майбутній серіал навіть має перший офіційний концепт-арт. Тобто попередня робота над серіалом уже якийсь час ведеться. За словами глави Warner Bros. Discovery Девіда Заслава, на фанатів чекає подорож довжиною в десять років.

Читайте також: Олег Винник приїхав до Києва: блогер виклав в мережу відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: