Wellboy презентував нову пісню «Стиль» (відео)

Нова пісня артиста легка та безтурботна, як і сама творчість українського співака
фото з відкритих джерел

Артист закликав українців не втрачати оптимізму попри війну та негаразди

Український співак Wellboy 21 жовтня на своєму каналі в YouTube презентував кліп на пісню «Стиль».

«Ми хочемо підтримати кожного українця, підбадьорити й нагадати про те, що життя триває. Треба знаходити в собі сили працювати, любити, співати, танцювати. Робити те, що залежить саме від нас. Давайте допоможемо одне одному не падати духом. Ця війна обов'язково скінчиться нашою перемогою», – написав артист.

Нова пісня легка та безтурботна, як і сама творчість українського співака, який неодноразово був у центрі зіркових пліток. Зйомки кліпу до пісні відбувалися у Києві за кілька днів до агресивних ракетних атак Росії. У відеороботу потрапили локації, які постраждали внаслідок обстрілу 10 жовтня. Шанувальники творчості Вельбоя можуть побачити у кліпі пішохідний скляний міст, парк імені Шевченка та головний червоний корпус КНУ.

Нагадаємо, що влітку 2021 року Wellboy презентував дебютний кліп на пісню «Гуси». Артист також брав участь в українському нацвідборі на «Євробачення-2022», посівши третє місце з композицією Nozzy Bossy.

Додамо, що співачка Тіна Кароль на своїй сторінці у соцмережі розмістила закулісне фото з Антоном Вельбоєм. Знімок зроблено під час одного із благодійних концертів на підтримку України у Мадриді.

Після того, як Антон Вельбой заявив, що припиняє співпрацю з Юрієм Бардашем через те, що той відмовляється озвучувати свою позицію щодо війни в Україні, журналісти запитали: А що з Кароль? Антон чесно зізнавався, що від початку війни в Україні з Тіною Кароль не спілкувався.

Читайте також: 93 бригада ЗСУ шикарно переспівала хіт Антона Вельбоя «Гуси»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: