Арестович обізвав київських студентів, які відмовилися слухати його лекцію, чм*шниками

фото з відкритих джерел

Олексій Арестович грубо відреагув на скасування його лекції в КНЕУ

Колишній позаштатний радник Офісу Президента Олексій Арестович образив студентів КНЕУ, які наполягли на тому, щоб його лекцію, яка мала пройти в стінах навчального закладу, скасували. Арестович назвав молодих людей «чм*шниками».

Нагадаємо, студенти Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відмовилися приймати на лекціях Олексія Арестовича. Як свідчать дописи матері однієї із студенток КНЕУ у Facebook, Арестович грубо відреагував на відмову, назвавши молодих людей «чм*шниками» та «комсомольцями».

Вікторія Ковальська опублікувала скриншоти листування з дочкою про скандал з Арестовичем. Також Вікторія пише, що запросив ексрадника ОП на лекцію професор економіки та український економіст Тимофій Мілованов. Ковальська приклала до допису посилання на пост Мілованова, який розповідав, про запрошення.

«Цієї п’ятниці декілька студентів Київської Школи Економіки попросили мене організувати для них зустріч з Арестовичем. І ось тепер я не знаю що робити. Як би поступили ви? Зараз накинуться хейтери, я їх проігнорую, але прошу дати серйозні думки. Я не можу ігнорувати бажання студентів. Вони мають право спілкуватись з ким їм цікаво і в цьому праві і є суть університету, освіти, свободи. Для цієі суті і права я і роблю університет, влечизною ціною для всієї команди і для себе особисто. В той же час, об’єктивно, у університета можуть бути негативні репутаційні наслідки тому, що атака може перейти і на університет. Я знаю як би поступили в США – зробили би те, що вирішать студенти, бо університет це вони і це для них. Але я не знаю, як правильно вчинити в Україні. Тут не США і немає культури запрошення поляризуючих людей на кампус», – йдеться в повідомленні. 

Сам Арестович вже видалив із свого телеграм-канал допис, в якому образив студентів, однак зберігся скриншот, який теж опублікувала у Фейсбук Вікторія Ковальська. «Значить в десятці європейських (та не лише) міжнародних форумах Арестович – поважний спікер, а нашим маленьким чмош…пардон, комсомольцям – ні», – написав Олексій.

Читайте також: В мережі показали занедбану могилу Чапкіса на Байковому кладовищі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: