Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок

Потап не розсекречує своє місцеперебування з початку повномасштабної війни
фото: Peter Sazonov

На титулах опинився актор Дмитро Ступка, продюсер та співак Потап та інші українці, які намагалися сховатися від мобілізації та покинути Україну

Військовий журналіст, фотограф та боєць Петро Сазонов в оригінальний спосіб висміює українських зіркових чоловіків, які не стали на захист Батьківщини. Воїн на своїх сторінках у соцмережах публікує обкладинки імпровізованого журналу з назвою «Ухилянт».

Так, на титулах опинився актор Дмитро Ступка, який виїхав за кордон до початку повномасштабної війни та нині перебуває у США. Не оминув журналіст і продюсера та співака Потапа (чиє місцеперебування під час війни було огорнуто таємницею) та інших українців, які намагалися сховатися від мобілізації та покинути Україну.

Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок фото 1
фото: Peter Sazonov
Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок фото 2
фото: Peter Sazonov

Сазонов створює веселі обкладинки журналу «Ухилянт» та підписує їх відповідно за темою. Фотограф зокрема підійняв тему незаконного перетину кордону, коли чоловіки переодягаються у жінок та підробляють документи, а також намагаються провести махінації щодо опіки над родичами з інвалідністю. Також він згадав утікачам і «відмазки», які використовують чоловіки, щоб не обороняти рідну землю. 

Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок фото 3
фото: Peter Sazonov

Автор обкладинок гостро реагує на ухилянтів, тож не шкодує міцних слів. Деякі зі світлин він обирає випадково з відкритих джерел. Фото висміюють чоловіків, які хизуються отриманими корупційним способом пропусками для руху столичними вулицями під час комендантської години, а також вихваляються шикарним відпочинком за кордоном у той час, коли українці ціною власного життя та здоров'я захищають країну від ворога.

Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок фото 4
фото: Peter Sazonov
Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок фото 5
фото: Peter Sazonov

Проте інколи на обкладинках опиняються й справжні втікачі. До прикладу, чоловік, який переплив Дністер й ділився своїм досвідом у соцмережах. Мандрівник та письменник Андрій Сапунов утік у Молдову, ставши кумиром ухилянтів.

Сапунов детально описав процес втечі. Спершу він з Києва доїхав до неназваного прикордонного населеного пункту на звичайному транспорті. Потім найняв таксі, яке його довезло до безлюдного місця.  У Дністер чоловік кинувся, як був, одягнутим. З собою не мав ніяких речей – лише пакет з грошима та документами. Довелось здолати близько 200 метрів, запевнив ухилянт. Каже, що вода була досить прохолодна – все ж таки втечу здійснив у вересні. Вибрався на берег, дістався до Кишинева, роздобув молдовські леї й тепер планує майбутнє життя.

Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок фото 6
фото: Peter Sazonov

Крім того, одна із саркастичних обкладинок висміює полтавського фітнес-тренера Романа Заволоку, який образив та принизив військових – працівників ТЦК, але згодом поплатився за свої слова. 29 серпня СБУ та Нацполіція затримали у Полтаві провокатора, який плювався у бійців ЗСУ.

Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок фото 7
фото: Peter Sazonov

Нагадаємо, Офіс президента пояснив, що чекає на ухилянтів, які втекли за кордон.

Читайте також: Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: