Відомого репера Takeoff із тріо Migos застрелили в США (шокуючі кадри)

Тріо Migos – Takeoff зліва
фото з відкритих джерел

28-річний репер загинув на місці

Трагедія сталася в одному із боулінг-клубів, де музикант Takeoff був присутнім на закритій вечірці на честь народження репера Jazz Prince. Після завершення вечірки між Takeoff та одним із гостей почалася сварка, яка закінчилася перестрілкою. 28-річний репер загинув на місці, пише TMZ.

Новини про смерть репера швидко поширювалися в соцмережі: кілька очевидців почали публікувати фото та відео чоловіка, схожого на Takeoff, і лежачого на підлозі в боулінг-клубі 810 Billiards & Bowling Houston. Поруч із ним помітили Quavo – ще одного учасника Migos.

Поліція повідомила, що окрім артиста, ще дві людини отримали поранення. Їх на приватних автомобілях відвезли до лікарні.

Зазначимо, Takeoff – відомий американський репер, який почав займатися музикою від 2008 року. Артист був учасником хіп-хоп тріо Migos, до складу групи також входили Quavo – дядько репера та Offset – його двоюрідний брат. У 2016 році гурт зайняв перше місце в чарті Billboard з піснею Bad and Boujee.

У 2017 році Migos записали хіт зі співачкою Кеті Перрі Bon Appétit. Кліп на пісню на момент публікації вже зібрав понад 1,2 мільярда переглядів на ютуб.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: