Відомий співак скасував закордонні концерти і повертається на фронт

Женя Галич зараз служить в ЗСУ
скріншот з відео

Женя Галич повідомив, що скасував тур Канадою і США через службу в ЗСУ

Лідер групи O. Torvald Женя Галич повинен був відправитися в тур разом з групою «Друга Ріка». У США та Канаді вони планували зібрати гроші на допомогу українській армії. Однак, як повідомив Галич, йому довелося скасувати тур через наказ повернутися на передову.

«Я неодноразово зазначав, говорив про те, що поки в країні йде війна і діє воєнний стан, я, в першу чергу, військовий. А далі вже артист і музикант. Так сталося, що я не зможу відвідати тур США і Канадою разом з групою «Друга Ріка». Ситуація в країні змінюється щодня і зараз ситуація така, що на вимогу свого військового керівництва я повинен повертатися в Україну», – сказав артист.

Музикант також додав, що виступ його колег, гурту «Друга Ріка» відбудеться за планом.

Зазначимо, 13 травня 2017 року Євген, в якості лідера групи O. Torvald, представляв Україну на Євробаченні-2017 в Києві з композицією Time. За підсумками спільного голосування членів журі та телеглядачів, пісня отримала 36 балів і посіла 24 місце.

Нагадаємо, раніше Женя Галич жорстко звернувся до підлітків, що слухають музику РФ.

Раніше український гурт O’Torvald представив свій новий міні-альбом, в якому особливо вражає трек «Голосові». Пісня починається голосовими повідомленнями військових, записаними під час боїв за Бахмут навесні 2023 року. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: