У кого тато на фронті? Женя Галич жорстко звернувся до підлітків, що слухають музику РФ

Женя Галич
фото з відкритих джерел

Музиканта спантеличила новина, що російська реперша перерахувала окупантам гонорар за трек, який у топі в українців

Фронтмен рок-гурту O.Torvald, який служить у лавах ЗСУ Женя Галич звернувся до підлітків, які продовжують слухати музику російських виконавців.

Музикант опублікував скріншот новини, де йдеться про те, що російська співачка Інстасамка перевела на армію окупантів 900 тис. рублів. При цьому вона залишається у топі серед слухачів України. «Ну що ви, підлітки? Наслухалися? У кого з вас тато, брат, хлопець на фронті? Розкажіть їм про музику «вне политики». Скільки потрібно зруйнованих міст, загиблих українців, знищених життів, щоб дійшло до кожного? Чи музика все ще внє палітикі?», – написав Галич.

Український музикант показав моторошні кадри війни та підкреслив, що частина грошей від прослуховувань йде на податки, за які купуються ракети, що бомблять українські міста: «Ось, бл#ть, ваші прослуховування і перші місця».

«Тільки жорстка заборона. Батьки зверніть увагу. Люди, не соромтеся, робіть зауваження. Не бійтеся. Хлопці на фронті не бояться», – додав музикант.

Раніше Галич зізнавався, що досі не оговтався від новини про повномасштабне вторгнення Росії в Україну: «Це неможливо. Постійно втрачаєш товаришів, постійно болить, чуєш невтішні новини. Для мене нічого не змінилося з 24 лютого, війна досі триває просто не на території Києва. Є смерть, захоплені територією. Я намагаюся бути корисним, допомагати, намагаюся не збожеволіти, шукати для себе відповідь, що можу зробити ще. Триває геноцид українського народу, треба виправляти все це, відвойовувати, не забувати про полонених. Я досі не готовий морально до війни».

Музикант вважає, що людям у тилу слід пам'ятати, яку ціну заплатили за їхній спокій.

«Хочеться, щоб люди в тилу пам'ятали, що заради того, щоб мирні міста існували, хтось ризикує своїм життям. І обов'язково про це пам'ятали, коли напиваються або смітять, або поводяться по-хамськи. Жити нормальним життям – це класно. Повноцінне життя має існувати, головне пам'ятайте, якою ціною мирне життя дається, і не забувайте, що ще недавно на цій території також велися бойові дії», – каже соліст гурту O'Torvald.

Читайте також: Міністр Федоров захопив мережу вражаючим відео про своїх жінок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: