Від бестселера до смітника: мемуари принца Гаррі стали книгою, яку масово викидають

Принц Гаррі
фото з відкритих джерел

Працівники туристичної компанії зібрали понад 100 примірників мемуарів принца Гаррі, які люди викинули або залишили на курортах

Книга «Запасний принц Гаррі», яка була випущена у січні 2023 року і одразу ж стала рекордсменом продажів на Amazon, перейшла в розряд книг, які читачі найчастіше залишають або викидають у смітник, пише Express.

Згідно з інформацією від туристичної компанії On The Beach, під час літнього сезону цього року їхні працівники зібрали понад 100 примірників цієї книги, які люди викинули або залишили на курортах. Вони стали свідками надзвичайного явища, коли їхні бюро знахідок переповнилося копіями книги «Запасний».

«Ми ніколи не бачили чогось подібного. Бюро знахідок на наших найпопулярніших курортах переповнені копіями книги Запасний, – розповіла менеджер із обслуговування клієнтів Зої Гарріс та додала: – Спочатку ми подумали, що це смішно, але протягом останніх кількох місяців кілька інших готелів надсилали книги до бюро знахідок».

Часто відпочивальники готелів і курортів в Іспанії та Туреччині залишають книги поруч з басейнами, на стійках реєстрації, у номерах та навіть просто викидають їх до смітників на пляжах. Кількість книг вже настільки велика, що місцеві магазини та бібліотеки відмовляються їх приймати.

Зараз у компанії бюро знахідок «заповнені книжковими полицями» і вони закликають готелі припинити надсилати їм книги, інакше ця незвичайна ситуація може тривати довго.

Раніше повідомлялося, що герцог Сассекський планує зосередитися на своїх особистих проєктах і триматися подалі від загальної уваги. Принц Гаррі «планує зробити крок назад» від спільної кар'єри пари в індустрії розваг, оскільки він ніколи не хотів бути в центрі уваги.

До слова, принц Гаррі виступив у Лондонському верховному суді на слуханнях його позову проти британських таблоїдів з видавництва Mirror Group Newspapers.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: