Відомий актор-росіянин, який їздив в окупований Крим, зіграє в американському серіалі

У 2021 році Мілош Бикович отримав російське громадянство
фото з відкритих джерел

Бикович заявляв, що «Росія рухається своїм шляхом, а світ сприймає це як ворожий процес»

Сербський актор Мілош Бикович, який отримав у 2021 російський паспорт, приєднається до касти акторів американського серіалу «Білий лотос». Про це повідомляє HBO.

Перший та другий сезон серіалу «Білий лотос»  стали дуже популярними та полюбилися українцям. Проте у третьому сезоні може з'явитися сербський актор з російським паспортом. Мілош Бикович публічно підтримував Росію в її політиці після вторгнення в Україну та знімався в окупованому Криму. 

Зйомки третього сезону серіалу «Білий лотос» заплановані на лютий, їх проводитимуть у Пхукеті та Бангкоку. Але не всі глядачі очікують на новий сезон, бо до команди акторів долучився Мілош Бикович.

Мілош Бикович – актор родом із Сербії, який розвивав свою кар'єру в Росії. Він знімався в серіалах «Готель «Елеон», «Гранд», «Холоп» та інших.

У 2021 році Мілош Бикович отримав російське громадянство. Він заявляв, що в Криму живуть росіяни, а псевдореферендум був правдивий. А ще скаржився на західний світ, який «його бомбив», і де начебто немає «ні демократії, ні людських цінностей». Та ця позиція не заважає йому йти зніматися в американському серіалі.

«Мені здається, що Росія рухається своїм шляхом, а світ сприймає це як ворожий процес. Я думаю, що вперше Росія не слідкує за Європою як за джерелом мудрості», – казав Бикович.

У мережі одразу відреагували на цю новину. Під дописом HBO про нового актора тисячі невдоволених коментарів.

Відомий актор-росіянин, який їздив в окупований Крим, зіграє в американському серіалі фото 1

Зауважимо, «Білий лотос» спочатку замислювався як мінісеріал – його перший сезон був присвячений пригодам гостей та співробітників готелю вигаданої мережі «Білий лотос» на Гаваях. Згодом шоу було вирішено продовжити у форматі антології: дія другого сезону розгорталася у готелі «Білий лотос» на Сицилії. Єдиними акторами, які знялися в обох сезонах, стали Дженніфер Кулідж та Джон Гріз.

Нагадаємо, український режисер розповів, як побився з російським актором на знімальному майданчику.

Читайте також: 10 українських фільмів 2023 року, які варто побачити

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: