Телеведуча Василіса Фролова показала рідкісні фото з сином та його батьком

Фролова з сином та чоловіком
фото з відкритих джерел

Журналістка з родиною мешкає в ОАЕ

Телеведуча Василіса Фролова ще до повномасштабного вторгнення виїхала з сином та його батьком до ОАЕ, та залишилась там, коли почалась війна. Журналістка на своїй сторінці в соцмережі виклала знімки, на яких сфотографована разом з дворічним сином Родіоном та його батьком, продюсером Дмитром Котеленцем.

Фото було зроблено під час святкування дня народження сина Фролової та Котеленця. «Часто думаю про те, що б сталося зі мною аби не дитина. Дякую тобі, Дмитро, за життя в мені», – написала Фролова.

Раніше в одному з інтерв'ю журналістка розповіла про своє життя в ОАЕ. Життя в Еміратах, як зізналася Фролова, потребує чималих грошей. Українці, які думають ховатися тут від війни, мають враховувати, що щоденні витрати можуть перевищити 100 євро: «Тут дуже багато українців. Але росіян, на жаль, більше. Ми їх бачимо всюди, цього ніяк не уникнути. Емірати займають досить вигідну для них позицію. Вони дотримуються нейтралітету. Так було завжди. Для них головне – гроші. Взагалі, щоб отримати тут візу потрібна робота, тому що потрібні гроші. Уся ця країна – про гроші. І Дубай теж... Тут виходиш із дому на вулицю – мінус 100 баксів. Філіжанка кави – від 200 гривень. Якщо раф чи матча, то вже 300», – каже Фролова.

Василіса зізналася, що, опинившись без роботи, змушена була жити за кошти чоловіка, він працює нині на Warner Brothers. Подружжя мешкає в орендованій оселі.

Читайте також: Дочка мера Дніпра Філатова показала, в якій компанії він відсвяткував день народження

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: