Телеведуча Фролова в важкому емоційному стані: Не можу знайти роботу

фото з відкритих джерел

Василіса Фролова про життя в Дубаї: за прапор України карають, для країни головне – гроші

Телеведуча Василіса Фролова поїхала до Дубая з та чоловіком ще до повномасштабного вторгнення. Сім’я залишилась там, коли почалась війна. Журналістка розповіла про своє життя в ОАЕ в інтерв'ю для ютуб-каналу Анни Олицької.

«Тут не можна виходити з прапором. Була величезна виставка, де кожна країна себе представляла, і ось навіть туди не можна було зайти у футболці з прапором України. Просто не пускали на вході. Кажуть, що русню теж не пускали. Але це все одно дуже боляче. Ти ніяк нічого не можеш… Мене дуже розривало від цього кілька місяців, бо я дуже хотіла щось зробити. На балкон навіть не можна прапор вивісити. Ти не можеш повісити на вікно хоч щось із твоєю національною ідентифікацією. Це зв'язує руки. Якщо це буде штраф, то від 50 000 доларів. Тут із меншого не починають. Чи можливо в'язниця. Дуже все жорстко та дуже «круто» регулюють. Тут неможливо обдурити державу. Тим більше тут дуже багато русні. Ми звичайно вже навчилися їх відганяти від себе: голосно говорити українською і в мене є маленький бантик, який я завжди ношу на візочку своєї дитини. Це не забороняється», – розповідає Фролова.

«На другий чи третій місяць після вторгнення українцям дали візу, не безкоштовну, але вона набагато дешевша, ніж давали резидентам раніше. Зараз у нас є однорічна резидентська віза, яку ми отримали не за такі великі гроші. Там є примітка, що ми опинились у цій країні саме через війну. Але вона більше нічого не дає. Абсолютно. І в принципі українцям тут нічого не дають», – продовжила ведуча.

Життя в Еміратах, як зізналася Фролова, потребує чималих грошей. Українці, які думають ховатися тут від війни, мають враховувати, що щоденні витрати можуть перевищити 100 євро: «Тут дуже багато українців. Але росіян, на жаль, більше. Ми їх бачимо всюди, цього ніяк не уникнути. Емірати займають досить вигідну для них позицію. Вони дотримуються нейтралітету. Так було завжди. Для них головне – гроші. Взагалі, щоб отримати тут візу потрібна робота, тому що потрібні гроші. Уся ця країна – про гроші. І Дубай теж... Тут виходиш із дому на вулицю – мінус 100 баксів. Філіжанка кави – від 200 гривень. Якщо раф чи матча, то вже 300», – каже Фролова.

Василіса зізналася, що зараз, опинившись без роботи, змушена жити за кошти чоловіка, він працює на Warner Brothers. Подружжя мешкає в орендованій оселі.

«Я перебуваю в дуже важкому емоційному стані, бо взагалі не звикла не працювати. Я ніколи не була так довго без роботи. В мене, звичайно, була якась там фінансова подушка, яка тут дуже стрімко зникла. Я просто перебуваю в дуже важкому стані, бо не можу знайти роботу», – зізнається телеведуча.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: