Після довгоочікуваної перемоги у турнірі Гаррі Стайлз запросив Світоліну на свій концерт

Гаррі Стайлс та Еліна Світоліна
фото з відкритих джерел

Спортсменка мала квитки на шоу артиста, однак не змогла туди піти через турнір

Британський співак Гаррі Стайлс неочікувано запросив українську тенісистку Еліну Світоліну на свій концерт після її перемоги у турнірі Wimbledon.

Спочатку історія зі Стайлзом почалася у Еліни у соцмережах після матчу третього кола проти Софії Кенін. Українка написала, що через вихід до четвертого раунду не зможе відвідати концерт її улюбленого виконавця у Відні.

«Гей, люди! Сьогодні я мала піти на концерт мого улюбленого Гаррі Стайлза у Відні, але Wimbledon сплутав мої плани. Хто хоче піти? У мене є два квитки», – написала Світоліна.

Після матчу четвертого кола проти Азаренко Wimbledon у соцмережах опублікував пост українки. І несподівано у коментарі прийшов особисто Стайлз.

Після довгоочікуваної перемоги у турнірі Гаррі Стайлз запросив Світоліну на свій концерт фото 1

«Вітаю! У нас попереду чотири шоу, будь ласка, на будь-якому з них. Удачі в матчах, що залишилися на турнірі», – написав Стайлз.

Додамо, що у четвертому колі українка вперше за шість матчів обіграла Азаренко. До гри українка вважалася великим аутсайдером.

Раніше повідомлялося, що українська тенісистка Еліна Світоліна обіграла білоруску Вікторію Азаренко в 1/8 фіналу Wimbledon - 2:6, 6:4, 7:6.

Матч тривав 2 години 49 хвилин. Українка вісім разів подала навиліт, не допускала подвійних помилок і використала 3/9 брейкпойнтів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: