Український гурт Kozak System презентував потужну композицію штурмової бригади «Лють»

фото: скріншот

Лідер гурту Іван Леньо розповів, що пісню було створено спеціально для штурмової бригади

Український гурт Kozak System презентував потужну композицію, яка стала неофіційним гімном об'єднаної штурмової бригади Національної поліції під назвою «Лють». Також артисти вже випустили кліп, у якому показали захисників нашої країни. Про це передає «Уніан».

«Я лють свою перетворю на зброю. Я смерть несу проклятим ворогам. Бо справжній я непереможний воїн. Честь всім героям: сестрам і братам! Я лють свою перетворю на волю. Свобода у крові моїй тече. За цю можливість дякую я долі. Бо цей вогонь запеклих не пече!» - йдеться у пісні.

Лідер гурту Іван Леньо розповів, що пісню було створено спеціально для штурмової бригади. Музиканти пишаються можливістю підіймати бойовий дух захисників України.

«бройні Сили України довели, що на сьогодні це - найкращі Збройні Сили у світі. Ми захищаємо свою землю. Для нас мотивація має величезне значення. Кожен воїн має бути добре оснащеним, добре підготовленим та ефективним на своєму місці. Тому, коли виникла ідея створення штурмової бригади «Лють», ми підтримали її та написали гімн цій бригаді, тому що в ній воюватимуть дуже вмотивовані професіонали», - розповів лідер Kozak System.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Стасік (Анастасія Шевченко), яка служить на фронті, випустила пісню «Герої вмирають». Також вона вже представила кліп до треку про біль війни.

Читайте також: 16-річна онука секретаря РНБО представила кліп у центрі Києва (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: