Українські репери на чолі з Потапом привітали ЗСУ новою піснею

Napilnik (Василь Котляров), Потап (Олексій Потапенко), Дядя Вадя (Вадим Федоров)
фото з відкритих джерел

Усі кошти від монетизації переглядів кліпу «Артан» будуть направлені на військові потреби спецпідрозділу

Потап (Олексій Потапенко), Дядя Вадя (Вадим Федоров) та Napilnik (Василь Котляров) об'єдналися, щоб створити спільний трек, присвячений Збройним Силам України. Сьогодні, 6 грудня, вони вітають їх зі святом.

Назва треку натхнення однойменним українським спецпідрозділом ГУР МО. В основу тексту лягло їхнє гасло «Знаємо, знаходимо, знищуємо».

Офіцер ГУР Андрій Мельник з позивним фаворит розповів, що давно знайомий з усіма виконавцями. Він та ще один військовий з позивним Філін (Тарас Бойко) захотіли створити вірусну військову пісню. Бійці вирішили звернутись за допомогою до Потапа.

«Нам було важливо, щоб цей трек подобався навіть людям, які далекі від війни та від військової справи. Ми звернулись за допомогою до Потапа, бо зрозуміли, що разом з ними ми зможемо реалізувати цю ідею», – поділився Фаворит.

Як розповів Потап, пісня «Артан» розповідає про найважливіші цінності життя: любов, відвагу, довіру, відданість, радість перемог та біль втрат. Трек супроводжують кадри військових буднів спецпідрозділу.

«Вони ховають обличчя та роблять свою роботу непомітно. Але без них нічого б не вийшло, я маю велику повагу до цих людей і мені неймовірно приємно присвячувати їм свою творчість», – додав репер.

Загалом пісня – це подяка всім захисникам, яким ми маємо висловлювати вдячність кожного дня. Усі кошти від монетизації переглядів кліпу «Артан» будуть направлені на військові потреби спецпідрозділу.

Раніше Потап відвідав жінку, якій допоміг відбудувати зруйноване житло (фото). На ремонтні роботи він виділив 247 тис. грн. Дехто також згадав, що поки наші громадяни допомагали виживати Україні, продюсер відсиджувався у сонячній Іспанії.

Згодом Потап прокоментував гучний хейт навколо його треку «Волонтер». «Мій стиль спілкування і написання пісень завжди був досить різкий і резонансний. Але це не тому, що хочу когось зачепити. Я можу бути різким, але завжди вмію вибачитись, коли для когось це здалось образливим. В цій пісні не мав на меті образити когось, тож, будь ласка, не тримайте на мене зла. Якщо є люди, чиї почуття зачепив, – я цього не хотів», – наголосив виконавець.

Нагадаємо, Потап написав пісню про волонтерів і збурив мережу. Деякі українці зауважили, що пісня має примітивний текст, який принижує працю та старання людей, які займаються безоплатною суспільно-корисною діяльністю. Також розкритикували зовсім невідповідний мотив мелодії, схожий на решту танцювальних треків зірки.

Читайте також: Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: