Учасник гурту, що дивує публіку «голими» танцями, прокоментував претензії віцепрем’єрки Верещук

Музикант наголосив, що не хоче, аби перформанси гурту травмували людей
фото: Porto Franko/Facebook

«Хамерман» Альберт Цукренко: Ми не пхаємо наші перформанси туди, де їх можуть побачити непідготовлені люди

Віцепрем’єрка Ірина Верещук розкритикувала концерт гурту «Хамерман знищує віруси» (ХЗВ) на гірськолижному курорті Драгобрат, де артисти виступали зі шкарпетками на статевих органах. Учасник гурту, музичний журналіст Альберт Цукренко в інтерв’ю «Главкому» заявив у відповідь, що не намагається «пхати свою творчість в очі людям, які цього не хочуть бачити».

«Звісно, що я би був обережнішим зараз в публічному просторі. Ми колись робили фотосесії на вулиці. Зараз я розумію: це теж може тригернути когось. І найголовніше, що хочу сказати: я ніколи не намагався пхати свою творчість в очі людям, які цього не хочуть бачити. А те, що відбувається в клубі з платним входом 18+ після 22-ї години, це мало кого має стосуватися, бо це відбувається за дверима», – наголосив він.

Пост обурення віцепрем’єрки Ірини Верещук
Пост обурення віцепрем’єрки Ірини Верещук

Що стосується образ на вбрання гурту чи тексти пісень, а також розважальні концерти під час війни, як міністерці Ірині Верещук, Цукренко заявив, що має межу між тим, щоб не ранити військових, їхніх рідних й друзів, і тим, щоби допомагати людям відпочити.

«Межа для мене є. Я особисто не хочу травмувати і ніколи не хотів травмувати людей, яких наші перформанси можуть травмувати. Мене часто питають: «Чому ви не йдете на «Євробачення»?» чи «Чому не йдете на якісь конкурси?». Це ще в мирні часи запитували, і зараз так само», – розповів музикант.

Учасник ХЗВ додав, що музиканти «не пхають перформанси туди, де їх можуть побачити непідготовлені люди». Цукренко зазначив, що конфлікти через виступи відбувалися і до війни, а справжня причина скандалів, на його думку, в тому, що люди просто не сприймають такого мистецтва.  

Нагадаємо, український музичний гурт Latexfauna вразив своїх шанувальників найвідвертішим кліпом в історії українського шоубізнесу. На YouTube-каналі колектив виклав відверте відео на композицію Masandra. У ньому присутня одна експліцитна сцена, на якій соліст гурту Latexfauna, Дмитро Зезюлін, імітує кунілінгус дівчині. Також відзначається те, що в кінці вокаліст співає пісню німецькою мовою.

Читайте також: Танці, які обурили Верещук. Розмова про те, чи можна веселитися під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: