«Найвідвертіший кліп в історії українського шоубізу». Соцмережі активно обговорюють еротичний кліп Latexfauna

Музичний гурт Latexfauna вирішив вразити своїх шанувальників відвертим кліпом
фото: скріншот

Гурт вирішив використати відеокліп, щоб допомогти Збройним Силам України

Користувачі соцмереж почали активно обговорювати Український музичний гурт Latexfauna вирішив вразити своїх шанувальників найвідвертішим кліпом в історії українського шоубізнесу. На YouTube-каналі колектив виклав відверте відео на композицію Masandra. У ньому присутня одна експліцитна сцена, на якій соліст гурту Latexfauna, Дмитро Зезюлін, імітує кунілінгус дівчині. Також відзначається те, що в кінці вокаліст співає пісню німецькою мовою.

Цей провокаційний кліп не був створений просто так. Гурт вирішив використати його, щоб допомогти Збройним Силам України. Вони розмістили бекстейдж зйомок відео на платформі для дорослих OnlyFans, де користувачі можуть побачити найцікавіше без цензури за невелику плату. Зібрані кошти будуть використані для закупівлі дронів для української армії.

«Давайте без лишньої скромності. Ми зняли найвідвертіший кліп в історії українського шоу-бізнесу. Тепер ви розумієте наше життєве кредо «лизати мед прямо з вулика», а хто цього не робе, той – бідолаха, сорян. І якщо ви хочете подивитися на процес зйомок сього шедевру від пана Інді Хайта, то підписуйтеся на наш OnlyFans, там ви побачите всі нюанси зйомок. А всі гроші з ваших підписок ми направимо на закупівлю дронів для ЗСУ», – заявили учасники Latexfauna під відео.

Реакція на відео була позитивною. Люди жартують, що з першого перегляду вони не можуть почути слів, а також високо відзначають хореографію. 

«Хореографу кліпу премію!», «Дівчата, треба не на роботах працювати, а ходити на кастинги кліпів. Таке пропускаємо, а життя проходить», «Неймовірне ораторське мистецтво», «Власне, в слова я не вслухалась взагалі. Задивилась в очі», «Судячи з рухів стегон – приспів у пісні – вогонь», «Ну вже вкрай розпустилися – такі кайфові пісні писать!», – пишуть користувачі соцмереж.

Слід зазначити, що відомий українсько-ізраїльський режисер відеокліпів, Інді Хаїт, відповідав за створення цього кліпу і раніше співпрацював з гуртом Latexfauna. Наприклад, минулого року він режисував відеокліп на пісню Cherkaschyna, в якому показав звабливі танці самих музикантів.

Читайте також: Соліст Rаmmstеin Ліндерманн шокував українців кліпом, який знятий у Москві з росіянами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: