Netflix «похоронив» українського поета та бійця Павла Вишебабу. Військовий креативно відреагував

фото: Facebook/Павло Вишебаба

Сам військовий навіть пожартував, що його смерть сильно перебільшили

У документальному фільмі «Матері війни», доступному на платформі Netflix, вказано, що відомий український поет і військовий Павло Вишебаба загинув під Сіверськодонецьком. Однак сам воїн особисто спростував цю інформацію.

«Документальний серіал «Матері війни», який вийшов на платформі Netflix, виявився не зовсім документальним. Він закінчується розповіддю про мене з купою фото й відео, читанням рядків з моїх віршів. Аж раптом звучить драматична музика, відео з кольорового стає чорно-білим і оповідач говорить, що Вишебаба загинув під Сєвєродонецьком», - написав Павло.

Військовий навіть пожартував, що його смерть перебільшили.

«Емоційна кульмінація серіалу здивувала моїх читачів, які мені й написали. Польські творці зі мною нічого не узгоджували, я можу зрозуміти - вони думали, що я вже тойво. Чому, не знаю. Кінцівка серіалу дійсно вийшла драматичною, але є нюанс», - додав Вишебаба.

Військовий зазначив, що він продовжує служити у 68 бригаді. Також Павло закликав своїх підписників, якщо вони мають можливість зв'язатися з творцями серіалу «Matki Wojny» («Матері війни») або з Netflix, написати їм про цю помилку.

«І хотів би, щоб не лякали моїх друзів і читачів, принаймні марно», - написав військовий.

Підписники Павла однозначно відчули полегшення, що показана в фільмі інформація є неправдивою. Проте вони розділились у своїх, як це сприймати. Одні радять подавати у суд на творців фільму, інші ж натомість у цьому вбачають гарний знак, бо він є провісником довгого життя.

«Це насправді, дуже велике порушення твоїх прав. Можеш подавати у суд!», Не пишіть їм. Просто подзвоніть у відео режимі. Уявляю їх здивованість!!!», «А мені здається, що це навпаки вигідна позиція, щоб зняти продовження під назвою Вишебаба Повернення», «Я б подавала до суду і просила в Нетфліксу моральну компенсацію. Маєте повне право», «Отже, Netflix вірить російській пропаганді і не перевіряє інформацію. Може мало їм просто написати про помилку, щось пахне ватним душком. А Вам Павле, многая літа», – пишуть користувачі соцмереж.

Netflix «похоронив» українського поета та бійця Павла Вишебабу. Військовий креативно відреагував фото 1
Netflix «похоронив» українського поета та бійця Павла Вишебабу. Військовий креативно відреагував фото 2
Netflix «похоронив» українського поета та бійця Павла Вишебабу. Військовий креативно відреагував фото 3

Пізніше Павло Вишебаба написав у коментарях, що завдяки допомозі  підписників він зідзвонився у месенджері з творцями серіалу. Як зазначив військовий, вони відредагують на цей епізод і розглянуть можливість допомоги 68 бригаді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: