У вишиванках та з букетом соняшників: Монатік відвів синів до школи

До Дня знань родина Монатіка одягла яскраві вишиванки
Фото: Facebook Дмитра Монатіка

Двоє синів Монатіка Платон та Даниїл навчаються у Києві

Дмитро Монатік у Facebook опублікував фото своїх синів та дружини Ірини, а також привітав дітей, батьків та вчителів із Днем знань.

Сини Дмитра Монатіка Платон та Даниїл, як і їх батьки, у перший день навчання були одягнені у стильні вишиванки. До школи з собою хлопці взяли букет із соняшників та портфелі.

Світлиною, зробленою на шкільному подвір'ї, Дмитро Монатік поділився у Facebook. У пості до фото співак привітав усіх із Днем знань, а також подякував вчителям за працю та Збройним силам за можливість ходити дітям до школи офлайн.

«Навчання для життя... світлого та гарного життя... Всіх із Днем знань! Діти, гарного вам навчального року, наскільки це тільки можливо в наших реаліях. Батьки, сил Вам та терпіння. Вчителі, дякуємо Вам за сміливість і жагу створювати наше яскраве майбутнє! Дякуємо ЗСУ за те, що більшість шкіл відкрили свої двері та діти пішли до школи офлайн! Віримо та всі разом працюємо для того, аби найближчим часом кожна українська школа відкрила свої двері та проводила уроки під мирним небом!» – написав виконавець на своїй сторінці.

Нагадаємо, у липні Монатік просто посеред вулиці у Дніпрі представив свою нову пісню. Виступ організували за допомогою оркестру, насолодитися ним могли всі охочі. Заспівав Дмитро Монатік свою пісню «Люди… Камені», кліп до якої представив у червні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: