У родину Ольги Сумської прийшло горе

Сімʼя Борисюків
фото: Ольга Сумська / Facebook

З життя пішов Микола Борисюк

Помер батько українського актора Віталія Борисюка та свекор акторки Ольги Сумської – Микола Борисюк. Сумною звісткою Народна артистка поділилася у Facebook.

Сумська повідомила, що із життя пішов Микола Борисюк, який працював на високій посаді в сільському господарстві. Артистка висловила свої співчуття.

У родину Ольги Сумської прийшло горе фото 1

Батько Віталія Борисюка працював при міністерстві, а згодом його поставили головувати над сільгосптехнікумами та інститутами. Також актор неодноразово наголошував, що тато його підтримував у навчанні акторській майстерності. Він вважає, що не просто так: у батька також були здібності й розкішний голос. 

До слова, мама артиста працювала на київській фабриці шиття одягу. Вона мріяла, що у сина буде кар’єра в електрозварювальній галузі, яка за радянських часів вважалася престижною. Втім, її очікувань Віталій не справдив.

Зауважимо, батьки Ольги Сумської та мати Віталія Борисюка померли раніше. Мама Народної артистки Ольги Сумської пішла з життя 27 лютого 2022 року, на початку російського вторгнення. Ганна Сумська була акторкою та заслуженою артисткою УРСР.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська привітала чоловіка Віталія Борисюка із ювілеєм (фото). Актор відсвяткував ювілей – 60-річчя.

Читайте також: «Страшна війна нас сьогодні роз'єднала»: Сумська розповіла про доньку, яка живе у Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: