Арестович нецензурною лайкою прокоментував заяву Алли Пугачової

Алла Пугачова
фото з відкритих джерел

Олексій Арестович заявив, що Путін, як політик, не переживе наслідків, які спричинить пост Пугачової

Радник Офісу президента України, блогер та відомий психолог Олексій Арестович на своїй сторінці в Фейсбук заявив, що Путін, як політик, не переживе наслідків, які спричинить гучна заява Алли Пугачової. Нагадаємо, співачка через соцмережі звернулася до Мін'юсту із заявою визнати її іноагентом. Напередодні цим статусом «удостоїли» її чоловіка Максима Галкіна.

«Найбільше мені подобається, як «українські блогери» – п#зюки з парою тисяч передплатників, голосно міркують на тему «Та хто така Пугачова?» – пише Арестович. –Пугачова, дятли небесні, – це СРСР проти РФ. Це частина самоідентифікації тих, хто підтримував головні цілі війни, оголошені Путіним – відновлення СРСР Пугачова – це центр тяжіння дуже сірої країни під назвою «пізній СРСР», self made персона».

«Це епоха. Пугачова – людина, яка поодинці протиставила себе радянській сірості, що наповзала і зуміла викликати своїм талантом симпатії системи, яка в теорії повинна була її роздавити, –  продовжує Арестович. –- Бунт Алли Борисівни проти путінської системи– це підрив легітимності міфології путінського режиму , підрив головного наративу, що обґрунтовує цю війну, вибух у середині самоідентифікації громадян, які становлять основу легітимізації путінського режиму, початок кінця цього режиму».

На думку популярного блогера своєю заявою співачка «зняла з Путіна» санкцію: «Ось що таке Алла Борисівна та її заява. А ви, дрібні п#зюки епохи заяв Пугачової, тягніться – можливо, до краю її туфлі дотягніться», – підсумував він.

Раніше «Главком» писав, що продюсер Олександр Роднянський, який довгий час жив та працював в Росії, але в початком агресії виїхав звідти, прокоментував заяву співачки Алли Пугачової.  

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: