Маша Єфросиніна прибула на саміт у Вільнюсі: стала відома місія ведучої

Маша Єфросиніна з'явилася на саміті НАТО
фото: Instagram

Ведуча буде присутня на пресконференціях, а також особисто познайомиться з лідерами країн НАТО

У Вільнюсі стартував саміт країн НАТО, куди запросили українську ведучу Машу Єфросиніну. Зірка приїхала у рамках співпраці з платформою YouTube, яка довірила українці бути інтерв'юеркою видатних гостей у своїй студії. Про це вона повідомила у своєму Instagram.

Ведуча буде присутня на пресконференціях, а також особисто познайомиться з лідерами країн НАТО. Своїми враженнями вона поділилася в Instagram (щоб подивитися фото, доскролльте до кінця сторінки).

Маша Єфросиніна прибула на саміт у Вільнюсі: стала відома місія ведучої фото 1

«Велика честь для мене та відповідальність. І я також, як і ви, в очікуванні позитивних новин для України. Тож побажайте нам усім удачі», – написала Єфросиніна.

Зірка прокинулася дуже рано, щоби встигнути пройти всі контролі безпеки на саміті. Дорога до місця зустрічі лідерів виявилася довгою, адже локацію обрали за містом.

На заході всі гості розуміли, що ведуча – українка зізналася Єфросиніна. Вона була присутня під час виступу генерального секретаря Альянсу Єнса Столтенберга, де він закликав підтримувати Україну.

Також ведуча встигла показати фото з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, який підтримує українців у прагненні стати частиною НАТО.

Маша Єфросиніна прибула на саміт у Вільнюсі: стала відома місія ведучої фото 2

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський візьме участь у саміті НАТО, який пройде у Вільнюсу 11-12 липня. Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг на пресконференції з президентом Литви Гітанасом Науседою у Вільнюсі.

Читайте також: Єфросиніна та Полякова назвали головну «продажну тітку» української естради

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: