Сестра Єфросиніної, яка живе в Москві вигуляла образ за 1,5 млн грн

Ліза Ющенко
фото з відкритих джерел

Ліза Ющенко продовжує проживати в Росії і вести активне світське життя

Ліза Ющенко, сестра української телеведучої Маші Єфросиніної та колишня дружина сина колишнього президента України Віктора Ющенка, показала свою прогулянку по Москві у стильному наряді.

Під час прогулянки зі своєю подругою, Ліза Ющенко вибрала розкішну сукню від всесвітньо відомого бренду Chanel, яка оцінюється в 8 тисяч доларів(близько 293 тисяч гривень). Крім того, вона підбирала собі бірюзову сумочку від популярного бренду Hermes, вартістю майже 1,2 мільйона гривень.

Сестра Єфросиніної, яка живе в Москві вигуляла образ за 1,5 млн грн фото 1

Зазначимо, що Ющенко продовжує проживати в Росії і вести активне світське життя. Замість того, щоб пожертвувати гроші на потреби ЗСУ або допомогу українським сім'ям, постраждалим від повномасштабного російського вторгнення, вона витрачає їх на модні одяги і аксесуари.

До слова, вона мовчить про повномасштабне вторгнення в Україну. З 24 лютого 2022 року вона жодного разу не засудила злочинний режим Кремля і не підтримала Україну, хоча її старша сестра Маша Єфросиніна активно веде інформаційну боротьбу, а також допомагає постраждалим. 

Крім цього, чоловік Маші Єфросиніної - Тимур Хромаєв - приєднався до Збройних Сил України. Ведуча неодноразово зазначала, що вони з чоловіком бачаться вкрай рідко, оскільки він постійно перебуває разом зі своїми товаришами по службі, захищаючи Україну від російських окупантів.

Раніше повідомлялося, що Ліза Ющенко, яка є колишньою невісткою експрезидента Віктора Ющенка та молодшою сестрою Маші Єфросиніної, відсвяткувала 37-й день народження. З нагоди свята вона поділилася чорно-білим фото та своїми думками про війну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: