У 52 роки помер відомий одеський актор Євген Бубер

фото з відкритих джерел

Артист більше року боровся з важкою хворобою

Після тривалої хвороби помер відомий одеський актор та ведучий Євген Бубер. Про це повідомили у одеському Українському театрі імені Василька.

Євген був радником директора-художнього керівника театру, ведучим святкових концертів та найважливіших офіційних заходів, а також викладачем сценічної майстерності.

У січні минулого року у актора виявили важку форму раку легень. Небайдужі одесити збирали гроші і проводили музично-поетичний благодійний вечір на підтримку Євгена. «На жаль, дива, на яке всі очікували, так і не сталося. Наш Пітер Пен полетів у Небесні Сади… На 52 році життя, після тривалої боротьби з важким недугом, перестало битися серце заслуженого діяча мистецтв України, радника директора-художнього керівника театру, незмінного ведучого  святкових концертів та найважливіших офіційних заходів, викладача сценічної майстерності – Євгена Бубера», – повідомили в театрі.

«У одеситів постать Євгена Бубера асоціюється зі святом. Незмінний ведучий святкових концертів і найважливіших офіційних заходів, талановитий викладач сценічної майстерності, він був також чудовим сім'янином і турботливим батьком. І свою величезну і напружену працю вміло упаковував у яскраву форму подачі, не забуваючи дбати і про суть – при ньому репертуар театру поповнився цікавими сучасними постановками. Але ось плани заспівати з оркестром українського театру не здійснилися – боротьба з раком легенів виявилася вищою за сили чудового артиста»,  – пише газета «Думская».

Читайте також: На фронті загинув актор Антон Прасоленко

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: