Стало відомо, що Маск вживає наркотики від депресії

Маск приймає в мікродозах кетамін
фото з відкритих джерел

Лікарі продовжують виписувати мікродози кетаміну пацієнтам, які переживають депресію

Бізнесмен і мільярдер, засновник компаній SpaceX, PayPal і Tesla Ілон Маск, який підтримує популярний тренд Кремнієвої долини, приймає наркотики в мікродозах. Про це пише Insider.

Журналісти провели розслідування, в результаті якого з'ясувалося, що Маск приймає в мікродозах в терапевтичних цілях кетамін – «дисоціативний наркотик», який може впливати на зорове та слухове сприйняття людини.

Кетамін розглядався як лікувальний препарат у разі психічних розладів, однак Управління з контролю за продуктами та ліками США не схвалило препарат як психіатричну терапію.

Деякі лікарі продовжують виписувати мікродози кетаміну пацієнтам, які переживають депресію. Схоже, це якраз випадок Маска. Однак мільярдер був також помічений за прийомом препарату повними дозами на вечірках.

Коментар для WSJ з цього приводу Ілон Маск давати відмовився, але незабаром після виходу журналістського розслідування на своїй сторінці в Twitter написав: «У США депресію діагностують занадто часто, але для деяких людей це дійсно проблема хімії мозку. Але зомбування людей за допомогою СІЗЗС (селективні інгібітори зворотного захоплення) напевно відбувається занадто часто. Судячи з того, що я бачив у друзів – краще приймати кетамін час від часу».

Додамо, що Мей Маск заявила, що скасувала бій свого сина Ілона Маска з головою корпорації Meta Марком Цукербергом. 

Читайте також: Ілон Маск викликав Марка Цукерберга на двобій в октагоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: