ЗМІ назвали двох бізнесменів, які очолили рейтинг багатіїв світу

Маск і Цукерберг очолили рейтинг багатіїв світу
фото колаж

Американський бізнесмен, основний власник Tesla, SpaceX та Twitter Ілон Маск став найбагатшою людиною у світі

Власник Tesla, SpaceX і Twitter Ілон Маск та власник Meta Platforms Марк Цукерберг очолили список найбагатших людей світу за останні 6 місяців. Про це повідомляє Bloomberg.

Рейтинг багатіїв очолив американський бізнесмен, основний власник Tesla, SpaceX та Twitter Ілон Маск, який за перші пів року збільшив свій статок на $96,6 млрд. При цьому, зазначає видання, зростання капіталу Маска триває: 3 липня акції Tesla зросли на 6,9%, принісши бізнесменові ще $13 млрд. Загалом його статки оцінюються в $234 млрд.

Другу сходинку у списку посів власник Meta Platforms (соцмережі Facebook, Instagram і WhatsApp) Марк Цукерберг – до червня його статки збільшилися на $58,9 млрд.

До топ-10 рейтингу також увійшли засновник Microsort Білл Гейтс ($134 млрд), засновник Oracle та власник акцій Tesla Ларрі Елісон ($133 млрд), колишній CEO Microsoft Стів Балмер ($118 млрд), інвестор Уоррен Баффет ($115 млрд), співзасновник Alphabet (володіє Google) Ларрі Пейдж ($110 млрд) та співзасновник Google Сергій Брін ($104 млрд).

500 найбагатших людей світу у першій половині 2023 року збільшили свої статки на $852 мільярди, пише Bloomberg.

«Це півріччя стало найкращим для мільярдерів з другої половини 2020 року, коли економіка відновилася після спаду, спричиненого Covid-19», – пише видання.

Раніше повідомлялося, що Мей Маск заявила, що скасувала бій свого сина Ілона Маска з головою корпорації Meta Марком Цукербергом. Два мільярдери напередодні вирішили з'ясувати стосунки «у клітці» й навіть начебто визначилися з місцем – бій мав пройти у Лас-Вегасі.

Нагадаємо, Ілон Маск викликав Марка Цукерберга на двобій. Історія з бійкою розпочалась з того, що Meta почала створювати конкурента Twitter. Коли це стало відомо, Маск почав дражнив Цукерберга в Twitter.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: