Телеведучий Анатолій Анатоліч вляпався у скандал із блогеркою Алхім

Телеведучий Анатолій Анатоліч виступить на корпоративі Анни Алхім, відомої вже не одним скандалом
фото: glavcom.ua

Шоумен хотів провести корпоратив любительниці російської культури і нарвався на хвилю критики

Українська блогерка Анна Алхім, яка позитивно відгукувалася про Путіна й ображала мешканців заходу України, анонсувала корпоратив, який мав провести ведучий Анатолій Анатоліч. Також на заході мав би виступити бізнесмен Гарік Корогодський. Навколо цього в мережі розгорівся скандал.

Анатоліч погодився вести корпоратив Алхім, анонсований на 26 грудня, через що  нарвався на хвилю критики. Річ у тім, що шоумен публічно закликає говорити українською й обурюється популярності російського серіалу «Слово пацана», у той час як російськомовна Алхім не соромиться слухати російську музику і відкрито захоплюється серіалом. 

Анонс заходу Анни Алхім
Анонс заходу Анни Алхім
фото: скриншот

У коментарі Telegram-каналу «Культурна прачечна» Анатоліч пояснював, чому погодився на участь у святі: «Аню знаю давно і неодноразово сам «цькував її носом» в її власні зашквари. Я погодився на участь в Алхім з умовою, що вона публічно для пʼятисот своїх гостей і мільйонів підписників відправить на х*й Асті та скаже, що «Слово пацана» дивляться довбо*оби. Я із задоволенням скористаюсь можливістю донести подібні меседжі для великої аудиторії Анни Алхім».

Також він наголосив, що події веде винятково українською, а сам захід – це не «корпоратив» (як написано в анонсі Алхім), а назва форуму для підписників.

«Дискотеки та пияцтва там не буде. На цьому форумі я проведу великий збір на допомогу ЗСУ», – виправдовувався шоумен.

Однак уже 19 грудня Алхім у прямому ефірі в Instagram заявила, що ні Анатолія Анатоліча, ні Гаріка Корогодського на корпоративі не буде. 

«Якщо я вийду на сцену і почну говорити українською мовою – це буде лицемірство. Якщо я скажу: «Слово пацана» не дивіться, Asti (співачка з України, яка поїхала заробляти в РФ, – «Главком») слухайте, це погано», – це буде брехня, тому що я її слухала і буду слухати. Я не хочу брехати. Люди полюбили мене і люблять за правду», – сказала Алхім.

Щодо Гаріка Корогодського, то, за словами Алхім, він відмовився від виступу на корпоративі, адже не думав, що він буде комерційним: «Він не думав, що там будуть продаватися квитки, шампанське, ікра. Він не вважає, що це зараз на часі», – пояснила Алхім.

Зазначимо, що Анна Алхім – українська блогерка, яка вже не вперше стає в центрі скандалу. Раніше вона потрапила в базу Миротворець – її звинуватили в антиукраїнській пропаганді та участі в актах гуманітарної агресії проти України. Алхім позитивно відгукувалася про Путіна та називала його «красунчиком».

Також вона образливо висловилась про мешканців заходу України, назвавши їх «заводом дебілів».

Читайте також: У ракетному ударі по Дніпру звинувачують блогерку, яка називала Путіна «красунчиком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: