Телеведучий Анатолій Анатолич висміяв Тодоренко, яка пробила чергове дно

Колишня одеситка розповіла про «реальні проблеми», які її хвилюють: жіночці погано пошили плаття

Телеведуча Регіна Тодоренко, котра в соцмережах має мільйонну аудиторію підписників, але мовчить про війну в Україні, пробила чергове дно. Колишня одеситка розповіла про «реальні проблеми», які її хвилюють: жіночці погано пошили плаття.

«Я, як справжня дівчинка, розплакалася сьогодні через погано пошите плаття. Хоча сукня – це лише привід. Насправді за цим усім стоять накопичені емоції, яким я не даю виплеску. Є над чим працювати», – поскаржилася Тодоренко в своєму телеграм-каналі.

Повз ці «страждання» не зміг пройти спокійно телеведучий Анатолій Анатолій. Він зробив скріншот публікації Тодоренко і написав: «Це якщо ви не знаєте, що таке справжні проблеми у житті. Регіна вам нагадає. Клянуся вам, я намагаюся зрозуміти, що в них у голові, але щоразу програю цю битву».

Згодом Анатоліч оприлюднив фото своїх дітей, де вони позували у селі, коли на третій день війни тікали від окупантів. Анатолич зазначив, що на відміну від Регіни, його дочка Аліса росте справжньою дівчиною, і матиме реальні цінності, а не фальшиві. Крім того, ведучий написав, що захоплюється українськими жінками, які не плачуть через погану сукню, а мужньо захищають країну від ворога чи роблять усе можливе заради її перемоги.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: