Російський телеканал залишився без шоу, бо коміки повтікали за кордон

Кастинги на телешоу відмінені
фото з відкритих джерел

Російський розважальний телеканал ТНТ офіційно заявив, що призупиняє виробництво комедійних шоу. Через жорстоку війну в Україні та мобілізацію частина коміків покинула країну.

«Зміни на телеканалі почалися після того, як в лютому його очолила Тіна Канделакі. За словами джерел, вона вирішила випускати більше серіалів, тому ТНТ призупинив виробництво комедійних шоу «Імпровізація», «Імпровізація. Команди», «Де логіка» і «Двоє на мільйон». Втім, зараз на телеканалі йде новий сезон «Імпровізації», але його зйомки пройшли ще в квітні і з тих пір не поновлювалися. Схожа ситуація з шоу «Імпровізація. Команди» його виробництво мало стартувати вже восени, проте минулого літа ТНТ навіть не провів заплановані кастинги», – повідомляє телеграм-канал Baza.

Крім того, під удар потрапив і новий «Comedy Баттл» – його перенесли на наступний рік, оскільки через жорстоку війну в Україні та мобілізацію частина коміків покинула країну. «При цьому в серпні канал оголошував кастинг, але про його результати нічого невідомо, а на сторінці з анкетою для участі тепер з'являється помилка 404», – додають джерела.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: