Стало відомо, за яку суму Джонні Депп погодився приїхати до Москви

Депп вирішив побачити як живеться в Росії
фото з відкритих джерел

Актор Джонні Депп відвідає Росію за 370 тисяч доларів

Американський актор Джонні Депп восени цього року відвідає Росію і як кажуть організатори він проїде  маршрутом «Калінінград – Зеленоградськ – Куршська коса – Світлогорськ – селище Янтарне». Про це пишуть росЗМІ.

Представники російського гурту «Яморе» розповіли, що розпочали переговори з командою артиста у 2018 році, після його виступу у складі колективу Hollywood Vampires в «Олімпійському».

«В основному всі ці роки ми спілкувалися в дусі: «Як життя?» 2020 року у нас з'явилася ідея записати спільну пісню, ми закинули цю ідею менеджменту Деппа. Протягом двох років велися переговори, все ускладнювалося тим, що Депп судився з Ембер Херд. Рік тому після перемоги в суді мені написали, що він готовий приїхати», – розповів учасник «Яморе» Михайло Лісов.

Він додав, що актор погодився на співпрацю з групою та приїзд до Росії за 370 тисяч доларів. За словами Лісова, спочатку колектив запропонував йому більший гонорар, проте команда Деппа у відповідь, нібито, запропонувала меншу суму разом з екскурсією для актора маршрутом Калінінград — Зеленоградськ – Куршська коса – Світлогорськ – селище Янтарне.

Лісов наголосив, що група готується до приїзду зірки «Піратів Карибського моря», проте ще не усвідомила, що це не сон. «За два тижні у нас відеодзвінок з актором. Хвилююче, звичайно, хоча Джонні дуже простий у спілкуванні, не вдає з себе нікого, класний мужик. Вже активно триває підготовка до його приїзду, а усвідомлення, що це все не сон, ще не настало», – зізнався Лісов.

Нагадаємо, акторка Ембер Херд врегулювала конфлікт із колишнім чоловіком Джонні Деппом: вона виплатить йому $1 млн доларів замість призначених судом $8 млн доларів. Раніше суд визнав Ембер Херд винною у наклепі та зобов'язав актрису виплатити 15 млн доларів компенсації. 5 млн припадало на штрафні санкції (пізніше суму було знижено до 350 тисяч доларів), а 10 млн актриса мала виплатити колишньому чоловікові. Він, у свою чергу, мав виплатити їй 2 млн доларів компенсації за одним із пунктів, за яким суд визнав винним уже його.

Читайте також: Дочка Джонні Деппа перестала приховувати роман з дівчиною – відомою реперкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: