На прощанні з Ніною Матвієнко засвітилися скандальні «кролики» (фото)

Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко прийшли попрощатися з артисткою
фото: glavcom.ua

Артистів звинувачують в українофобії, відвідуванні анексованого Криму та виступах на пропагандистських шоу РФ

Сьогодні, 11 жовтня у Києві відбулася церемонія прощання з легендою української сцени, Народною артисткою України Ніною Матвієнко.

Біля Національної філармонії України була величезна черга – тисячі українців приходили попрощатися з улюбленою артисткою з квітами, була присутня і сім'я артистки. 

Церемонію прощання відвідав мер Києва, Віталій Кличко – він особисто висловив співчуття родині Ніни Матвієнко. Серед відомих діячів також Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Серед присутніх було багато іноземних гостей, політиків та знаменитостей, причому деяких з них побачити було досить неочікувано. Зокрема, попрощатися зі співачкою приїхали Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко, більш відомі, як «Кролики».

Як писав «Главком», пропагандистський телеканал «Росія 1» у липні 2018 року провів фейковий телеміст «Треба поговорити», незважаючи на відмову українського телеканалу NewsOne. Співрозмовниками «з Києва» виявилися Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, які на той час жили і працювали у Москві.

За участь у пропагандистському російському «ток-шоу» сайт «Миротворець», додав артистів до своєї бази, як осіб, які свідомо взяли участь у інформаційно-пропагандистській провокації Росії проти України. Гурт звинувачують в українофобії, незаконному відвідуванні анексованого Криму та участі в ефірах пропагандистських каналів Росії.

Незважаючи на це, артисти у лютому 2020 року планували турне Україною, але його скасували. «Кролики» мали намір виступити в Броварах, Фастові, Переяславі Київської області та ще в кількох містах України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: