Вікторія Бекхем на межі банкрутства: стало відомо про нечувані збитки

Вікторія сповнена рішучості продовжувати роботу своєї компанії
фото з відкритих джерел

Модна імперія Вікторії Бекхем зафіксувала збитки у розмірі 66 млн. фунтів стерлінгів

Дружина знаменитого футболіста має великі проблеми у бізнесі. Вікторія Бекхем запустила свій модний бренд у 2008 році, випустивши невелику колекцію суконь. Згодом бізнес розширився, асортимент став включати сумки, пальта, взуття та косметику. Однак потім щось пішло не так.

Британське видання Mirror з посиланням на фінансові звіти Victoria Beckham Holdings Ltd повідомляє, що в 2021 році компанія Вікторії Бекхем зазнала збитків 5,8 млн фунтів стерлінгів (у 2020 році борги склали 8,5 млн). Таким чином, загальний борг компанії з моменту заснування досяг 66,3 млн. фунтів стерлінгів (близько 80 млн. доларів). У звітах, представлених у 2021 році, аудитори також попередили про «серйозні сумніви» у здатності модної компанії Вікторії продовжувати роботу.

При цьому наголошується, що зростання продажів відновилося: вони збільшилися на 13%. У річному звіті також йдеться, що бренд розширює асортимент нових продуктів, включаючи вироби зі шкіри та косметичну лінійку VB Body. Але це «зажадало грошових вливань у розмірі 2 млн. фунтів стерлінгів», тоді як «акціонери надали компанії додаткові позички у розмірі 0,6 млн. фунтів стерлінгів».

У 2011 році бренд Бекхем був названий брендом року у Великій Британії, а у 2017 році Вікторія була нагороджена орденом Британської імперії за заслуги перед індустрією моди. А у лютому 2021 року з'ясувалося, що косметична лінія Бекхем, яку вона створила в 2019 році, зазнала збитків у розмірі 4,7 млн. фунтів стерлінгів. Проте джерела повідомляли, що Вікторія сповнена рішучості продовжувати роботу своєї компанії. Кажуть, що збитковий бізнес Вікторії активно підтримує її чоловік.

Читайте також: Показала все. Співачка Ріта Ора прийшла на вечірку в сукні, яка нічого не прикривала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: