Мадонна на відпочинку приміряла капелюшок від українського дизайнера

Співачка Мадонна у капелюшку від Руслана Багінського
фото: Мадонна, Instagram

Дизайнер назвав світлини зірки – «найкращою листівкою з Риму, яку лише можна уявити»

Популярна співачка  Мадонна відсвяткувала 66-річчя в Римі. Протягом тижня зірка  насолоджувалась залишком літа та вражала соцмережі стильними образами. Один з літніх образів співачка доповнила капелюхом від Руслана Багінського. Світлини Мадонна виклала в Instagram. 

В останній день подорожі поп-легенда вдягнула довгу сукню в підлогу з ніжним квітковим принтом, мереживні рукавички та окуляри в помаранчевій оправі.

Мадонна вдягнула капелюх від Руслана Багінського.
Мадонна вдягнула капелюх від Руслана Багінського.
Фото: Madonna, Іnstagram

Довершував романтичний образ Мадонни білий капелюшок від українського дизайнера Руслана Багінського. Він назвав світлини зірки – «найкращою листівкою з Риму, яку лише можна уявити».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

Нагадаємо, у травні поп-легенда Мадонна провела безкоштовний концерт у Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Під час концерту вона побила власний рекорд: на шоу прийшло більше 1,6 млн глядачів. Про це повідомляє Reuters.

До слова, всесвітньо відома співачка Мадонна була помічена на публіці вперше після заяви про те, що дата її світового турне переноситься у зв'язку з проблемами зі здоров'ям і тривалою реабілітацією. 

Читайте також: Співачка Мадонна підтримала Глобальний саміт миру та згадала про Україну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: