Втекла від свекрухи? Співачка Alyosha повернулася із США в Україну

Співачка Alyosha з родиною

З початку повномасштабного вторгнення Alyosha з дітьми жила у свекрухи у США

Співачка Alyosha повернулася зі США, де вона із дітьми тривалий час проживала у свекрухи, до України. Відповідне фото опублікував у Facebook її чоловік Тарас Тополя.

«Вдома. Щасливі всі, а Олена Тополя особливо», – написав співак.

Вперше за півтора роки сім'я возз'єдналася
Вперше за півтора роки сім'я возз'єдналася
Фото: Facebook Тараса Тополі

Раніше фото з трьома дітьми у своєму Instagram опублікувала Alyosha. «Додому», – коротко підписала світлину виконавиця.

Зазначимо співачка в інтерв'ю розповідала, що стосунки зі свекрухою у США у неї були неоднозначними. «Досвід різний. Це непросто, як і для неї, так і для мене. Але ми розуміємо, що нікуди не дінемося одна від одної, будемо під одним дахом. Але я намагаюся знайти плюси, щоб краще її розуміти», – розповідала Alyosha.

За словами виконавиці, непорозуміння зі свекрухою виникали у питаннях здоров'я, виховання дітей та відвідування школи.

Мама Тараса Тополі вже протягом дев'яти років живе в Америці. Туди вона переїхала, вийшовши заміж за українця, який тривалий час жив в США. Саме до неї з початком повномасштабного вторгнення і виїхала співачка разом з трьома дітьми.

Зазначимо, у соціальних мережах співачка вже повідомила, що скоро радуватиме шанувальників новими піснями. Зокрема сьогодні Alyosha повідомила про презентацію нової благодійної пісні, кошти з монетизації якої направлять на протезування воїнів.

Нагадаємо, Alyosha розповіла, як жила в США з дітьми на $300 в місяць. Також Alyosha зірвала шквал оплесків на Євробаченні з драматичним номером про українок. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: