Alyosha зірвала шквал оплесків на Євробаченні з драматичним номером про українок

Скріншот відео
Фото: соцмережі

Співачка запалила на сцені разом із британською співачкою Ребеккою Ферг

Ще одна українська співачка виступила в першому півфіналі Євробачення. Alyosha обрала для виступу пісню Ordinary World культового британського поп-рок-гурту Duran Duran. Співачка Alyosha запалила на сцені разом із британською співачкою Ребеккою Фергюсон. Зал сприйняв композицію шквалом оплесків.

Перфоманс, який влаштували співачки на сцені, називається «Ласкаво просимо до нас додому» і розповідає про надію, мужність і підтримку України всім світом.

«Наш номер був присвячений українським матерям, які були вимушені вивозити своїх дітей у безпечні міста та країни з початку страшної війни, що прийшла в Україну. Кожній дружині, чоловік якої став на оборону Україну, залишивши родину. Загалом номер про кожного українця: з 24.02.22 в палітрі нашого життя, на жаль, ще й досі, продовжують переважати темні кольори. Але дякуючи ЗСУ, у цій палітрі з’являються яскраві фарби. І вони скоро засяють на всій території Україні!», – написала співачка на своїй сторінці в Інстаграм.

Над номером співачок Alyosha та британської виконавиці Ребекки Фергюсон на Євробаченні працювала відома в Україні режисерська група Tri Direction – Наталя Лисенкова, Наталя Ровенська та Марія Григоращенко.

В комментарі 24 каналу колектив розповідав про специфіку роботи та ексклюзивні подробиці підготовки номеру: «Глядачам варто очікувати дуже драматичний номер. Після перших репетицій на сцені Євробачення до нас підійшла велика кількість людей сказати, що вони плакали, були дуже розчулені і це неймовірно. Ми, мабуть, вже трохи зачерствілі до цього, напевно, як і всі українці, які зіштовхнулися з війною напряму, як величезна кількість українських жінок, матерів, що були вимушені тікати за кордон в пошуках прихистку. Технічно кажучи, це інтерактивний номер з багаторівневим задіянням екранних поверхонь та інтеграцією в мультимедійну діджитальну історію реальних артистів та перформерів. Для нас це дуже цікавий напрямок роботи – поєднання діджитального та реального задля донесення історії. Сподіваємось що і європейський і український глядач зрозуміє всі сенси, які ми заклали в цей номер».  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: