Скандальна українська режисерка втекла до Росії та зізналася в коханні рідному місту Путіна

Байрак відома своїми висловлюваннями на підтримку кремлівського диктатора
фото: скрін з соцмереж

Байрак показалася в обіймах російського актора, який затято підтримує війну

Скандальна режисерка Оксана Байрак, яка має проросійські погляди, втекла з України. Нині вона мешкає у Росії.

Ще до початку повномасштабної війни Байрак була відома своїми висловлюваннями на підтримку кремлівського диктатора Путіна, а під час повномасштабного вторгнення режисерка взагалі підтримала окупантів. При цьому скандальна кінодіячка все одно залишалася в Україні та робила публікації з Одеси. 

Втім, як виявилося, зараз Байрак вже виїхала до Росії. У своїх соцмережах, які до речі закриті для українців, режисерка хизується прогулянками по Пітеру та обіймається з актором-путіністом Антоном Батирєвим («Ніщо не трапляється двічі»). Чоловік підтримав злочинну війну Росії проти України.

Скандальна українська режисерка втекла до Росії та зізналася в коханні рідному місту Путіна фото 1

На початку повномасштабного вторгнення актор написав, що йому ніколи не було і не буде соромно за те, що він росіянин, а українцям порадив звертатися не до президента країни-агресорки Володимира Путіна, який розв’язав повномасштабну війну, а до президента України Володимира Зеленського.

Скандальна українська режисерка втекла до Росії та зізналася в коханні рідному місту Путіна фото 2

Судячи з соцмереж, Байрак ще в липні втекла до Росії та почала зізнаватися в коханні колишній столиці країни-агресорки та рідному місту Путіна.

«Пітер-Ленінград. Любов та захоплення мої. Найгарніше та найстійкіше місто у Всесвіті», – написала режисерка.

Скандальна українська режисерка втекла до Росії та зізналася в коханні рідному місту Путіна фото 3

Зауважимо, що сторінка режисерки в Instagram недоступна для жителів України.

Нагадаємо, що Оксана Байрак народилася та росла у Сімферополі, а потім навчалася і жила в Києві. Українським глядачам вона відома як авторка і режисерка багатосерійних фільмів «Ніщо не трапляється двічі», «Поділись щастям своїм», «Щоб побачити веселку, треба пережити дощ», «Аврора», «Жіноча інтуїція».

Оксана Байрак замовчує правду про війну в Україні й жодного разу не засудила воєнних злочинів диктатора Путіна.

Протягом усієї кар'єри режисерка співпрацювала переважно з російськими акторами та часто бувала у країні-агресорці, а 2006 року взагалі спробувала балотуватися до Верховної Роди від партії «Партія Політики Путіна» (пізніше «Русь єдина»).

2014 року Байрак засудила Революцію гідності та оскандалилася висловлюваннями в бік Євромайдану. Під час повномасштабної війни вона продовжувала підтримувати Путіна та звинувачувати українців.

Також режисерка підтримувала путіністку Сніжану Єгорову, колаборантку Оксану Марченко і виступала проти заборони російському актору Дмитру Харатьяну перетинати кордон України (той відвідував Крим після анексії). Крім того, Байрак заявляла, що народилася не в Україні, а в СРСР, ба більше, це, за її словами, чи не головне щастя для неї.

До слова, на початку повномасштабного вторгнення втік до Росії продюсер співака Wellboy Юрій Бардаш.

Раніше повідомлялося, що український актор, який виступав для ЗСУ, утік до Росії.

Нагадаємо, Байрак називала росіян «братським народом», а винуватцями війни вважає українців. Також вона заявляла, що українські зірки втекли «як щури, з України на безпечний солодкий Захід, щоб у шикарному житті бездарно лити лжепатріотичні сльози». На запитання підписників, де перебуває артистка, та раніше відповіла: «У моїй коханій Одесочці. Не тікала, як щури, з України на безпечний солодкий Захід. Ближній та не дуже». 

Читайте також: Зірка серіалу «Кріпосна» про дружбу з фанаткою СРСР Оксаною Байрак: Мені соромно

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: