Вакарчук замилував рідкісним фото з мамою та поділився спогадами про рідне Мукачево

Вакарчук розповів, чим йому запам'яталося Мукачево
фото з відкритих джерел

Співак потішив фанатів архівним знімком з дитинства

Лідер гурту «Океан Ельзи», український співак Святослав Вакарчук показав рідкісні фото з мамою та поділився спогадами про рідне Мукачево. Світлини з найріднішою виконавець опублікував у своєму Instagram. Спочатку музикант показав архівний чорно-білий знімок, де він ще зовсім дитина. Юний Святослав Вакарчук сидів у візочку, поруч із яким стояла мама.

Святослав Вакарчук із мамою в дитинстві
Святослав Вакарчук із мамою в дитинстві
фото: sviatoslav.vakarchuk/instagram.com

Наступне фото, яке показав артист, уже сучасне. Він позує з мамою на фоні річки. Обидва кадри були зроблені в рідному місті музиканта Мукачеві. Артист поділився своїми спогадами про місцевість, де зростав.

Вакарчук зробив знімок із мамою у місті дитинства
Вакарчук зробив знімок із мамою у місті дитинства
фото: sviatoslav.vakarchuk/instagram.com

«Сакура, набережна в Мукачеві, монастир на Латориці, двір, у якому я народився. Там проживали сім'ї п'яти національностей. А загалом, запах… Запах Мукачева, який я ні з чим не сплутаю», – поділився артист.

Нагадаємо, український гурт «Океан Ельзи» у спільному виконанні із чотирма молодими, найбільш популярними українськими музикантами – Kola, Jerry Heil, Yаktak, Shumei презентували нову версію своєї пісні «Той день».

Раніше український гурт «Океан Ельзи» випустив першу англомовну пісню «Voices Are Rising» невдовзі після повідомлення про створення першого в історії існування колективу англомовного альбому.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: