Макс Барських анонсував свій третій концерт у Палаці спорту

Прем'єра кінопоказу шоу-програми Зорепад
фото: khoteeva.e

Під час прем'єри кінопоказу шоу-програми «Зорепад», що проходила в кінотеатрі «Оскар» у ТРЦ Gulliver  артист анонсував третій концерт у Палаці спорту, але не став називати дату

14 серпня в Києві відбувся кінопоказ фільму-концерту Макса Барського під назвою «Зорепад», співак анонсував третій концерт у Палаці спорту, але дату концерту поки що тримають у секреті.

Феєричний кінопоказ, що проходив у Києві, зібрав багато шанувальників творчості Макса Барських. Серед присутніх були військові, друзі, колеги і журналісти.

Сам артист виступив з промовою і анонсував свій наступний концерт «Зорепад. На біс».

«Усе можливо, навіть у моменти, коли здається, що все втрачено. Нещодавно я думав, що назавжди попрощався зі сценою, але в долі на кожного з нас є свій план. Я щасливий, що в мене є можливість об'єднувати людей, надихати й бути корисним суспільству» , – анонсував свій виступ артист.

«Мені б хотілось подякувати військовим, які присутні сьогодні. Завдяки їм ми маємо нагоду збиратися на такі події», – сказав артист.

Військові на кінопоказі шоу Макса Барського
Військові на кінопоказі шоу Макса Барського
Фото: khoteeva.e

Також він наголосив на тому, що важливо не забувати про те, що багато українських військових досі знаходяться у полоні окупантів.

Підтримати співака на заході прийшов і його продюсер і режисер Алан Бадоєв.

Кінопоказ шоу Зорепад
Кінопоказ шоу Зорепад
Фото: khoteeva.e

«Кожен концерт, який відбувається в нашій країні, - це завдяки нашим хлопцям, дівчатам, іхнім сім’ям. Кожен концерт – це як виклик, але Україна жива, українська нація співуча, попри все музика лунає і вона лунає саме українською», – зазначив Бадоєв.

Усі грошу від продажу квитків на кінопрем'єру підуть на допомогу Збройним Силам України.

Читайте також: Винник вперше за два роки анонсував повернення на сцену: реакція українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: